Robu promite normalitate în Consiliul Local Timişoara: viceprimarul UDMR Imre Farkas nu...

Robu promite normalitate în Consiliul Local Timişoara: viceprimarul UDMR Imre Farkas nu va fi trimis după pixuri şi hârtie igienică

0
DISTRIBUIȚI

consiliul local timisoara vot viceprimari (10) robu farkas imre

Conferinţă de presă susţiută astăzi, pe ultima sută de metri înainte de formarea noului Consiliu Local Timişoara, de primarul Nicolae Robu şi UDMR, pentru prezentarea parteneriatului pentru majoritate in administratia locală.

„La Timişoara încă din momentul în care am văzut că PNL a obţinut două madate am căutat partenerul pe care îl considerăm cel mai potrivit pentru constituirea majorităţii în consiliul local. Trebuie să fie clar că dincolo de competiţia pentru voturi în campanie şi precampanie (…) dincolo de această competiţie noi trebuie să fim în slujba cetăţenilor care îşi pun speranţa în noi. Timişoara are nevoie de o administraţie publică performantă şi nu are nevoie de circ în consiliul local şi de confruntări sterile care nu lasă nimic bun pentru cetăţeni şi nu lasă nimic bun pentru municipiul Timişoara.


(…) Am avut grijă de la început să nu ajung să mai trăiesc ceea ce am trăit cu partenerul PSD”, a declarat Nicolae Robu.

Preşedintele UDMR Timiş, Ferenc Halasz a explicat şi el că „am optat pentru colaborarea cu PNL datorită faptului că la Timişoara acest partid a reuşit să obţină funcţia de primar şi a reuşit să obţină majoritatea funcţiilor de consilieri locali la care se vor adăuga şi cei doi consilieri UDMR. (…) Noi prin acest parteneriat pe care l-am semnat dorim să oferim o majoritate în interesul acestui partid şi acea majoritate să se constituie alături de partidul care vreme de patru ani dă primarul acestei localităţi”.

Noul viceprimar al Timişoarei, Imre Farkas, este pe placul primarului Nicolae Robu, fiind absolvent al Universităţii Politehnica din Timişoara. Astfel, edilul a promis că, spre deosebire de fostul viceprimar PSD Traian Stoia, Farkas va avea de toate: maşină de serviciu, secretare şi ….îndatoriri. „O să primească mult mai mult decât…, va primi tot ce este firesc să aibă un viceprimar membru al echipei de conducere a primărei, este un viceprimar agreat şi nu impus, drept urmare este un membru din echipă”, a promis Robu, Primarul amenințase recent că, dacă nu vor fi numiți cei pe care îi dorește el, noii viceprimari se vor ocupa de „pixuri și grupuri sanitare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.