Sabotage aduce nume internaţionale pe scena festivalului Plai. Vezi ce artişti sunt...

Sabotage aduce nume internaţionale pe scena festivalului Plai. Vezi ce artişti sunt invitaţi

0
DISTRIBUIȚI
Sabotage şi Plai îşi unesc forţele pentru o petrecere memorabilă
Sabotage şi Plai îşi unesc forţele pentru o petrecere memorabilă

Sabotage și Plai își unesc forțele în noaptea din 9 septembrie, la Muzeul Satului Bănățean, în cadrul festivalului Plai, care va avea loc în perioada 9 – 11 septembrie. Scopul este de a petrece și de a ne relaxa într-un context multicultural, până dimineața.

Scena Sabotage este dedicată muzicii dub, reggae, jungle și dnb. Evenimentul aduce la un loc nume grele din industria muzicală, precum General Levy, Kenny KenBenny Page, Mighty Boogie și General Trix. General Levy este legendar pe scena reggae din lume încă de la începutul anilor ’90.


Albumul de debut, „Double Trouble”, a însemnat o colaborare cu superstarul Capleton. Piesele lui acoperă atât tradițiile din Jamaica, cât și cele din Anglia. Artistul are nouă albume la activ și este considerat un maestru al dubplate-urilor. General Levy este apreciat în mod iconic pentru piesele Incredible, Monkey Man, Bring It On și Blaze The Fire. Kenny Ken este un adevărat ambasador pentru muzica jungle și dnb, fiind în joc de mai bine de un deceniu. De-a lungul carierei, el a câștigat popularitate prin seturile sale energice. De asemenea, artistul conduce două mari case de discuri din Anglia, Mix ‘n’ Blen (1997) și Monitor Recordings (2008).

Kenny Ken rămâne mereu în topul celor mai buni DJ din circuitul d’n’b, iar Benny Page a jucat un rol crucial în modelarea muzicii dnb din Marea Britanie. Producțiile lui au fost lansate la cele mai importante case de discuri din lume, precum Sony, Universal, London Records și altele. El a colaborat cu artiști de talie mondială, precum Jessie J, Tinnie Tempah, Misha B, Snoop Lion, Arlisa & Nas. Benny a lansat hiturile Raggamuffin, Stamina, What Must I Do prin intermediul propriei case de discuri, numită High Culture.

Mighty Boogie reprezintă unul dintre cei mai buni DJ de muzică jungle și dnb din Timișoara, fiind invitat cinci ani la rând la unul dintre cele mai renumite festivaluri de acest gen, Outlook. Debutul său este marcat de EP-ul Dance get serious, lansat la VIM Records, în 2012. General Trix este prezent pe scena internațională de mulți ani. MC-ul a colaborat cu diferiți producători și sisteme audio din Europa. El va urca pe scenă alături de Mighty Boogie. Scena Sabotage se deschide vineri, 9 septembrie, de la ora 23.00. Biletele în avans pentru festivalul Plai se pot achiziționa aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.