REVANȘĂ Unirea Sânnicolau Mare, campioană națională la juniori B1. Cine a fost...

REVANȘĂ Unirea Sânnicolau Mare, campioană națională la juniori B1. Cine a fost victima echipei timișene în ultimul act

0
DISTRIBUIȚI
13432253_703923243078765_6133119387416615030_n
Sânnicolau Mare se mândrește cu o campioană națională. Foto: Facebook / unireasannicolaumare

Formația timișeană a cucerit ieri titlul național la juniori B1, pentru jucători cu vârsta sub 17 ani. Performanța Unirii Sânnicolau Mare nu e foarte surprinzătoare în condițiile în care trupa de pe Aranca a fost finalistă în 2015. Dacă atunci Dinamo i-a stat în cale echipei pregătite de Marius Stanache, în acest an alb-albaștrii au reușit o performanță frumoasă, trecând în actul final de LPS Buzău, scor 1-0.

Campionatul Național de juniori B1 e destinat în principal cluburilor care nu au echipă de seniori în ligi superioare, dar și altor grupări private.


Unirea a demonstrat în ultimul timp că are o pepinieră puternică. Parcursul din această ediție la juniori B1 s-a încheiat fericit. În turneul semifinal elevii lui Stanache au trecut la Carei de echipe precum Luceafărul Iași și Victoria 2008 Carei. La fel ca la celelalte competiții importante de juniori, actul final a fost programat la una dintre bazele FRF de lângă capitală, mai exact la Buftea. Aici, Unirea Sânnicolau Mare a dat de LPS Buzău și a ieșit triumfătoare după două reprize a câte 40 de minute. La pauză scorul a fost 0-0 iar singura reușită a partidei i-a aparținut mijlocașului Vârstiuc.

”Sunt foarte fericit că am câștigat acest trofeu. Pe tot parcursul sezonului s-a văzut munca pe care am depus-o în trei ani și s-a concretizat în teren. Copiii au fost excepționali, au jucat foarte bine. Chiar dacă am ratat foarte mult și a fost greu să își stăpânească emoțiile pe teren, am reușit împreună”, a declarat Marius Stanache, pentru de tribunasannicolaumare.ro.

Unirea Sânnicolau Mare: Coroban – Buzatu, Boboiciov, Dima, Csuy (cpt.) – Vârstiuc, Ciobotariu, Șoproni, Costea – Cozma, Simion. Au mai intrat: Tucă, Pamfil, Costeucă și Gheorgieș. Antrenor: Marius Stanache.

Timișul mai poate avea o campioană la juniori în acest sezon. Mâine, de la ora 19.00, tot la Buftea, e programată finala națională la juniori D (U13) între ASU Politehnica Timișoara și FC Viitorul Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.