”Secretul din grădină”, o petrecere la care se intră pe gratis dacă...

”Secretul din grădină”, o petrecere la care se intră pe gratis dacă vii cu bicicleta. Vezi unde va avea loc evenimentul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Organizatorii oferă intrarea liberă tuturor celor care vin cu bicicleta la Secretul din grădină
Organizatorii oferă intrarea liberă tuturor celor care vin cu bicicleta la Secretul din grădină

BlackOut pregăteşte un nou eveniment care se adresează amatorilor de petreceri, sub umbrela Secretul din Grădină, evenimentul urmând să beneficieze de un line-up cât se poate de atractiv pentru melomanii care pareciează muzicile electronice. Startul petrecerii se va da sâmbătă 18 iunie, de la ora 18.00.

„Sub cerul înstelat, muzică vor pune: Luca Agnelii – unul dintre cei mai buni DJ și producători ai Italiei, Dejan Miliciovici – sârb ce-a scris istorie la scena Dance Arena (Exit Festival), Nu Zau – «românaș» cu vechime și Olivian Nour – artistul ce v-a dansat la cele mai lungi after-uri.


Vara-i scurta, așa că vom încerca să ne bucuram de ea cat mai mult și mai în amănunt. Începem la ora 18:00, să putem vedea și-apusul și terminăm dimineața târziu. Când? Când ne vor lăsa puterile…dar cum noi suntem puternici…”, spun organizatorii evenimentului Secretul din grădină. Cei care vor să participe la eveniment pot să-și procure biletul în avans, prețul fiind de 15 lei. În ziua petrecerii, costul este de 20 de lei înainte de miezul nopții și 30 de lei după.

„Pentru că-i vară, soare şi vreme frumoasă, iar apetitul pentru petrecerile şi activităţile outdoor ne-a crescut considerabil… încurajăm toţi bicicliştii să încalece pe-o şa şi să vină să descoperim împreună ‪#‎SecretuldinGradina. Pe scurt: toţi cei care vor veni cu bicicleta, au intrare gratuită“, au mai anunţat organizatorii. Inedita petrecere va avea loc pe Calea Torontalului nr. 125.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.