Şeful Horticultura, Andrei Drăgilă, filmat cum ameninţă cu bătaia un tânăr care...

Şeful Horticultura, Andrei Drăgilă, filmat cum ameninţă cu bătaia un tânăr care îl ia la rost că e cu mașina pe o stradă pietonală. Cum se apără VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

andrei dragila

„De la mă-ta!”, acesta a fost răspunsul pe care şeful Horticultura, Andrei Drăgilă, i l-a dat unui timişorean care l-a întrebat de unde a avut bani să îşi cumpere BMW-ul X5 cu care a intrat pe o stradă pietonală. Întregul episod a fost relatat pe Facebook, acolo unde tânărul timişorean a povestit cum şeful Horticultura ar fi putut merge pe jos până la Poşta Mare, unde avea treabă, însă a preferat să încalce legea, devenind chiar recalcitrant. Atunci când a fost avertizat că este filmat şi că încalcă legea, Drăgilă a devenit agresiv, ameninţându-l pe tânăr că îi sparge telefonul.

“Context: Într-o dimineaţă dau peste un individ ieşit la plimbare cu X5-ul (cât de original!) în zona pietonală …aceeaşi zonă în care tu eşti amendat dacă eşti prins pe bicicletă. Îl întreb politicos dacă s-a rătăcit cumva; se dovedeşte a fi doar prea important (după părerea lui) şi prea grăbit (tot părerea lui) ca să parcurgă pe propriile picioare distanţa de vreo 800 de metri (de-a dreptul intercontinentală) dintre sediul Horticultura SA şi Posta Mare, unde spune marele om că avea treabă. Eroul nostru este directorul general al Horticultura SA (doctor şi inginer pe deasupra …damned overachievers), o firma a cărei principală activitate – din câte îmi dau eu seama – e capuşarea Primariei Timişoara.


Evident că „are el o hârtie care zice că are dreptul” şi „poliţia locală o să confirme asta”, dar facem pariu că autorizaţia respectivă nu se aplică maşinilor personale ale angajaţilor Horticultura care ar transforma Zai-ul în drive-through dacă ar fi după ei? La cât de rapid a părăsit incinta dupa ce l-am inclus într-o teleconferinţă cu poliţia locală (0256968… dar nu-ţi fă iluzii că o să se deranjeze cineva pentru tine, doar nu le plateşti tu indirect salariile), pariul ăla pare destul de sigur. Filmarea începe dupa ce domn’ director m-a ameninţat că „scoate pulanul” şi „mă rezolva el” … aş plăti bani buni s-o văd pe asta. P.S. Omul pare convins că mă roade invidia că şi-a luat el X5 (sa moară dujmanii) …stai linistit, puiule, nu-şi face nimeni iluzii că vreun leu din banii aia era din munca cinstită. Sună-mă când câştigi primii bani care nu-s din afaceri cu statul. P.P.S Respectul nu se datorează, se castigă, a scris tânărul pe Facebook.

Conform declaraţiei de avere însă, Drăgilă deţine un autoturism mai mult decât modest, o Dacia 1310 cumpărată în 1995. Ca director general al Horticultura SA, Drăgilă a încasat nu mai puţin de 129.393 lei în anul 2014.

Acesta a explicat pentru PRESSLARERT.ro că „am vrut să ies de pe stradă, pentru a merge la o intervenţie unde erau copaci căzuţi şi înaintea orei 9 zona nu era ocupată de maşini şi nu era pus acel pilon care blochează accesul maşinilor, după care riscam să rămân blocat şi am vrut doar să întorc şi să ies. Domnul cu pricina mi-a tras de oglinda, a lovit maşina, au venit oamenii să îi spună să mă lase în pace. Nu aveam că să fac ca să îl opresc, doar nu era să mă bat cu domnia sa. Este adevărat că mi-am pierdut cumpătul, dar domnul respectiv nu a vrut deloc să înţeleagă situaţia obiectivă pe care i-o explicam”. Cât priveşte maşina, aceasta aparţine Horticultura SA şi a fost achiziţionată în urmă cu mai multe luni, ne-a mai explicat directorul Horticultura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.