Seminarii gratuite de informare pentru firmele din vestul țării care doresc să...

Seminarii gratuite de informare pentru firmele din vestul țării care doresc să acceseze fonduri europene nerambursabile: au la dispoziție 27 milioane euro. Când au loc

0
DISTRIBUIȚI

bani

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest sare în sprijinul microîntreprinderilor din zonă care intenționează să acceseze finanțări europene nerambursabile în cadrul Regio-Programul Operațional Regional 2014 – 2020. Astfel, în perioada 17 – 23 iunie, ADR Vest organizează o serie de seminarii de informare gratuite, în fiecare reședință de județ din regiunea vest.

Ce informații vor primi participanții

În cadrul acestor acțiuni vor fi prezentate participanților aspecte privind eligibilitatea proiectelor, condiții pentru selecția și contractarea proiectelor, precum și informații despre sistemul electronic pentru depunerea cererilor de finanțare – aplicația MySMIS. Seminariile sunt dedicate apelului de proiecte 2.1.A/2016 Microîntreprinderi aferent Priorității de Investiții 2.1. Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Seminariile vor avea loc în Arad – 17 iunie, ora 11.00, în Sala de Festivități a Universității Aurel Vlaicu, Reșița – 21 iunie, ora 11.00, în Sala Mare a Consiliului Județean Caraș-Severin, Timișoara – 22 iunie, ora 11.00, Aula Magna a UVT, și Deva – 23 iunie, ora 11.00, sala Spiru Haret a Inspectoratului Școlar Hunedoara.


Participarea la seminarii este gratuită, după completarea unui formular de înregistrare AICI!

Cererile de finanțare în cadrul acestui apel de proiecte se pot depune în perioada 27 iulie 2016 – 27 ianuarie 2017. Prin acest apel de proiecte vor fi sprijinite activități de construire, modernizare, extindere a spațiilor de producție sau prestare servicii din microîntreprideri, precum și dotarea acestora cu active corporale și necorporale, inclusiv instrumente de comercializare on-line. Locul de implementare al proiectului trebuie să fie situat în mediul urban.

Alocarea financiară disponibilă la nivelul Regiunii Vest pentru acest apel de proiecte este de 27,56 milioane euro. Valoarea eligibilă a unui proiect trebuie să fie de minimum 25.000 euro, iar cuantumul finanțării nerambursabile solicitate nu poate depăși plafonul de minimis, de 200.000 euro. Cofinanțarea din partea solicitantului este de minim 10% din valoarea cheltuielilor eligibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.