Sensartika Quartet aduce muzici renascentine şi boogie-woogie la Timişoara. Când va avea...

Sensartika Quartet aduce muzici renascentine şi boogie-woogie la Timişoara. Când va avea loc concertul

0
DISTRIBUIȚI
Sensartika Quartet susţine un concert extraordinar la Timişoara, cu intrarea liberă
Sensartika Quartet susţine un concert extraordinar la Timişoara, cu intrarea liberă

Melomanii timişoreni se pot bucura de un nou eveniment inclus în seria concertelor unplugged care se desfăşoară în Sala Multifuncţională a Consiliului Judeţean Timiş.

Următorul recital din această serie va avea loc miercuri 21 iunie, de la ora 19.00, invitaţii speciali ai acestui eveniment fiind Sensartika Quartet din Belgrad.


Ca de obicei, intrarea la acest eveniment este liberă. Sensartika Quartet  s-a format în 2012 la Belgrad, înglobând trei dintre foştii membri ai sextetului Quintecho, care a devenit cunoscut publicului din ţara vecină pentru performanţele lor inedite de muzică de tango.  Dušanka Abramović, Sonja Kalajić şi  Nebojša Janković l-au cooptat în acest proiect şi pe chitaristul  Miodrag Jankovic. Dušanka Abramović s-a născut în 1981 la Pancevo şi s-a specializat la “Musicians Institute“ din Los Angeles.

Până acum acest cvartet a susţinut peste 90 de concerte în Serbia şi Ungaria şi a editat două albume sub sigle Center for Music Kolarac („How to listen to a concert – history from the Middle Ages to the boogie woogie” şi „How to listen to a concert – Ball of romantic world). Repertoriul curent al formaţiei cuprinde o sumedenie de incursiuni în diverse stiluri muzicale, iar recitalul din Timişoara este derulat sub titulatura „From Renaissance  to Boogie – Woogie“.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.