Soția lui Gheorghe Falcă, primarul Aradului, i-a intentat divorț. Când au apărut...

Soția lui Gheorghe Falcă, primarul Aradului, i-a intentat divorț. Când au apărut ultima oară împreună

0
DISTRIBUIȚI
Ela Falca, fosta Seculici, a fost modelul care promova lenjeria intima realizata la o fabrica din Ineu, Arad
Ela Falca, fosta Seculici, a fost modelul care promova lenjeria intima realizata la o fabrica din Ineu, Arad

După 14 ani de relație, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, va rămâne holtei. Soția sa, Ela, fost fotomodel de lenjerie intimă, a intentat divorț la trei zile după ce edilul a fost reales în funcție.

Recent, Judecătoria Arad a publicat pe pagina sa de internet acțiunea de divorț a edilului.


Dosarul nr. 9006/55/2016 se va judeca la Secția Civilă, având ca obiect divorțul și tutela fiicei celor doi, Ana Maria, în vârstă de 9 ani.

Ela și Gheorghe Falcă au apărut ultima dată împreună duminica trecută, la alegeri, când cei doi au pășit prin fața camerelor video ținându-și de mână fiica.

Până la această oră, edilul reales al orașului de pe Mureș a refuzat să facă o declarație publică referitoare la motivele divorțului intentat de soția sa și felul în care se poziționează vizavi de acestea.

Ela și Gheorghe Falcă s-au căsătorit în anul 2002, iar nașul lor de cununie a fost Traian Băsescu. În acea perioadă edilul își alinta soția cu apelativul „Iepuraș” și tot așa o avea menționată și în telefonul mobil. Ela Falca este arhitect de profesie și  fiica fostului vicepremier Gheorghe Seculici, în prezent președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad. Gheorghe Falcă e cel mai longeviv primar al municipiului Arad. A fost cel mai influent membru al PDL Arad, fomațiune pe care a condus-o o vreme, iar apoi in urma fuziunii cu liberalii, este președintele PNL Arad. Înainte de cele trei mandate de primar, a fost si vicepreședintele Consiliului Județean Arad, iar în perioada guvernării PNL era în cărți pentru un post de ministru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.