Spectacol în premieră al Ansamblului „Banatul”, la sala Capitol. Cine participă

Spectacol în premieră al Ansamblului „Banatul”, la sala Capitol. Cine participă

0
DISTRIBUIȚI

1. banatul

Ca în fiecare an, ansamblul profesionist „Banatul” va oferi, în această lună, publicului timişorean şi timişean un spectacol în premieră, programat în data de 14 iunie, ora 18.30, în sala Capitol a filarmonicii „Banatul”.

Sunt invitaţi soliştii vocali şi instrumentişti Matilda Pascal Cojocăriţa şi Ştefan Cigu, Mihaela Petrovici, Dumitru Teleagă, Antonela Ferche Buţiu şi Liviu Buţiu, Izabela Tomiţa şi Gabriel Popescu. Un moment muzical aparte va fi oferit de Liliana Laichici şi Boban Constantinovici.

Spectatorii vor avea parte şi de mai multe momente în premieră: o suită de orchestră „Parada instrumentelor populare”, un moment muzical-coregrafic din zona de munte a Banatului, suita coregrafică „Doi – Ardeleană – Doi” de pe Valea Bistrei şi un moment coregrafic sârbesc susţinut de corpul de balet al ansamblului profesionist „Banatul”.


În spectacol vor mai fi prezente formaţia de tineret a ansamblului „Banatul”, a cărui coregrafie e asigurată de Floare şi Grigore Munteanu şi formaţia de dansuri a centrului de cultură şi artă, pregătită de Nicolae şi Brânduşa Stănescu. Conducerea muzicală îi aparţine lui Sebastian Roşca.

Intrarea se face pe bază de invitaţii, care se pot ridica începând din 8 iunie de la sediul Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Timiş.

Afis premiera ansamblul banatul  2016

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.