Steaua l-a transferat și pe cel mai constant jucător al lui ACS...

Steaua l-a transferat și pe cel mai constant jucător al lui ACS Poli. În ce condiții a fost acontat fundașul care va rămâne coleg cu Ovidiu Popescu

0
DISTRIBUIȚI
Dan Popescu se bucură după golul de 2-1 marcat cu CSU Craiova. Foto: Adrian Pîclișan
Dan Popescu se bucură după golul de 2-1 marcat cu CSU Craiova. Foto: Adrian Pîclișan

Jucătorii care au evoluat la ACS Poli în sezonul trecut rămân atractivi pentru echipele din Liga I, deși timișorenii au retrogradat. După Ovidiu Popescu, FC Steaua București l-a luat și pe fundașul stânga Daniel Popescu. Dacă mijlocașul bănățenilor a fost transferat pentru o sumă mică, ex-gălățeanul a ajuns liber de contract în curtea vicecampionilor.

Daniel Popescu a fost printre puținele transferuri reușite ale lui ACS Poli în ediția trecută de campionat.


Fost jucător la Oțelul, jucătorul de 28 de ani a avut cele mai multe prezențe pe gazon în echipa bănățeană, 36 în Liga I, reușind să marcheze de două ori de-a lungul campionatului. Primul său gol a fost împotriva Stelei iar bucureștenii nu au uitat trasorul său din iarnă (scor 1-3).

După Ov. Popescu, mutare în urma căreia timișorenii s-au ales din cauza clauzelor cu doar cu 20.000 de euro (10% din valoarea transferului), și înregimentarea lui Dan Popescu a fost anunțată la TV de patronul Stelei. ”L-a luat MM, liber de contract. Semnează pe 3 ani”, a zis Becali pentru Digi Sport.

Un alt jucător care așteaptă o mutare în zona Bucureștiului e Cristi Bărbuț. Mijlocașul de bandă a fost aproape de Astra, dar giurgiuvenii nu au vrut să plătească o sumă mai mare de 50 de mii de euro pentru el.

ACS Poli se reunește pentru sezonul de B, miercuri, 15 iunie, de la ora 17.00. Doar Elek, Pedro Henrique, Bărbuț, Bocșan și Cânu mai aveau contract cu timișorenii, dintre seniori. Bănățenii își doresc de asemenea să-i vândă pe tinerii Deian Sorescu și Sebastian Mailat, pentru a recupera din datorii. Primul e dorit de Chievo și Genoa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.