Străzi și gospodării inundate în urma ploilor torențiale din vestul țării. Ce...

Străzi și gospodării inundate în urma ploilor torențiale din vestul țării. Ce zone au fost afectate FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1933297806">

inundatii timisoara 20

Mai multe gospodării şi străzi din Timiș și Arad au fost inundate în urma ploilor torențiale care cad de azi-noapte în regiune.

În Timișoara, o autospecială de pompieri a fost trimisă să curețe strada Sulina de apă, aceasta inundându-se complet, cu nivelul apei ajungând la 20 de centimetri. De asemenea, pompierii au fost solicitați să elibereze strada de un zid surpat, pe Calea Dorobanților, dar și să elibereze de apă platforma de la reprezentanța Skoda de pe Calea Șagului, unde apa a ajuns la 30 de centimetri.

Au fost inundații și în localitatea timișeană Giarmata, pe strada Morii, fiind inundate mai multe gospodării din cauza unui canal de scurgere colmatat. Două autospeciale ISU Banat au creat accesul pentru scurgerea apei, s-a acționat cu o motopompă remorcabilă, două motopompe transportabile.

Pompierii au intervenit și în Arad. Primele probleme au apărut în cartierul Micălalca, unde canalizarea nu a mai făcut faţă, a refulat, iar dejecțiile au ajuns în stradă.

Două pasaje din apropierea unui pod au fost inudate, apa depășind 70 de cm. Circulaţia maşinilor şi a tramvaielor a fost blocată timp de o oră, luni dimineața.

În Caraș Severin, în urma ploilor a căzut un copac pe DN 58B, în apropiere de Bocșa.

Vă reamintim că Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o atenționare Cod Galben de inundații pentru râuri din 19 județe, avertizare valabilă pe tot parcursul zilei de luni.

Sursa foto: ISU Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.