Tablete și smartphone-uri oferite studenților creativi care participă la un concurs organizat...

Tablete și smartphone-uri oferite studenților creativi care participă la un concurs organizat de Universitatea Politehnica din Timișoara. Cum îi ajută să se angajeze mai ușor

0
DISTRIBUIȚI

rectorat politehnica palatul loyd

Studenți de la universități din România, dar și din străinătate, sunt așteptați, mâine, la Timișoara pentru a se întrece în aplicații mobile și web. Universitatea Politehnica din Timișoara organizează o nouă ediție a concursului „Interactive Multimedia Student Contest”, fiind adresat tinerilor care doresc să-și stimuleze creativitatea și spiritul de competiție în domeniul multimedia.

Cei mai buni studenți primesc tablete și smartphone-uri

Potrivit organizatorilor, participanții au ocazia să-și prezinte cele mai interesante proiecte, dar și să interacționeze direct cu reprezentanți ai mediul economic, posibili angajatori. Competiția se va desfășura pe patru secțiuni.


Și anume, dezvoltare de aplicații web, dezvoltare de aplicații pentru dispozitive mobile, de materiale audio-video și de design grafic.

„În ultimii ani, dezvoltarea de aplicații interactive a devenit o parte integrantă a educației în domeniul multimedia, în special în cadrul programului de Master în Tehnologii Multimedia al UPT. Competiția reprezintă un prilej important pentru studenții pasionați de multimedia, de tehnologiile interactive, web și mobile, atât prin deschiderea față de angajatorii din domeniu, cât și prin premiile atractive pe care le pune la dispoziție”, a declarat profesorul Radu Vasiu, directorul Centrului Multimedia din cadrul Universității Politehnica din Timișoara, în cadrul căruia are loc concursul.

Juriul va fi format din specialiști ai Universității Politehnica din Timișoara și reprezentanți ai firmelor partenere. Studenții care prezintă cele mai interesante proiecte vor fi recompensați cu tablete, monitoare, smartphone-uri, acces la baze de date și cursuri online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.