Copiii din Timișoara, invitați în Țara lui Gufi. Când au loc următoarele...

Copiii din Timișoara, invitați în Țara lui Gufi. Când au loc următoarele spectacole

0
DISTRIBUIȚI
afis final Țara lui Gufi
Afișul piesei Țara lui Gufi

În avanpremiera festivalului de teatrul „Copil în Europa”, un festival național de teatru în care sunt implicați exclusiv copii, va fi prezentată cea mai nouă producție a Asociația Culturale Pentagon.

Țara lui Gufi este un spectacol realizat de către membrii trupei de teatru „În Pom” a Asociației Culturale Pentagon.


Spectacolul a avut premiera în 12 mai 2016, la ora 18.00, în Sala studio ”Uțu Strugari” a Teatrului Național din Timișoara.

Urmatoarele reprezentații vor avea loc marți, 14 iunie, la Casa Tineretului din Timișoara, precum și pe 22 iunie la Casa de Cultură a Studenților. „În spectacolul nostru «Ţara lui Gufi», toți sunt orbi, totul este gri, atât în exterior, cât și în sufletele personajelor. Orice rău vine din frică. Frica separă, se ascunde în spatele slăbiciunii și neputinței; dar binele, nu are decât o posibilitate: Adevărul. Unii se împotrivesc cursului firesc al lucrurilor și devin mici dictatori. Alții devin MARI… și-i orbesc pe ceilalți. Oare cât de extinsă este țara orbilor? Și până când?”, spune Ana Maria Pandele Andone, actrița care a conceput spectacolul și care a adaptat textul lui Matei Vișniec. Din distribuție fac parte copiii: Alexandra Nedel, Mircea Ionuț Pandele, Aida Rădmăneștean, Mira Țâra, Iulia Bragin, Jacqueline Kohl, Claudiu Gabor, Mihai Fălcușan, Andreas Cristea, Yasmina Harambașa, Luca Dragu, Ștefana Vizman.

Mai multe detalii despre Fesivalul Național de Teatru pentru Copii „Copil în Europa”, eveniment ajuns la a noua ediție, puteți găsi aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.