Timișean reținut după ce și-a ucis cu bestialitate soția. Detaliile unei crime...

Timișean reținut după ce și-a ucis cu bestialitate soția. Detaliile unei crime teribile

0
DISTRIBUIȚI

catuse

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus, săptămâna aceasta reţinerea Sorin Cristian Irimie din Topolovățu Mare, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de infracţiunii de violență în familie. bărbatul și-a ucis cu bestialitate soția, la beție.

„În fapt s-a reţinut că  în cursul zilei de 29 mai, atât în jurul orei 15.00 cât și în jurul orei 19,15, în timp ce se afla la locuința sa bărbatul, i-a aplicat cu violență soției sale I.


R. multiple lovituri cu pumnii, picioarele precum și cu o coadă de mătură și un lăteț din lemn, în cap, peste torace și abdomen, lovituri în urma cărora  victima a suferit un politraumatism soldat cu traumatism cranio-cerebral cu hema-toame epicraniene și hemoragie subdurală, traumatism toracic cu multiple fracturi costale bilateral și traumatism abdominal cu ruptură hepatică și hemiperitoneu, leziuni de violență ce au condus în ziua următoare, respectiv în data de 30 mai, la decesul acesteia incinta locuinței. Cercetările continuă în cauză, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii penale”, transmit procurorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.