Timișoreanul Deian Boldor, anunțat oficial la un club din Serie A. La...

Timișoreanul Deian Boldor, anunțat oficial la un club din Serie A. La ce formație de mare tradiție va juca

0
DISTRIBUIȚI
2144394_w2
Deian Boldor, în tricoul echipei naționale de tineret. Foto: Getty Images

La doar 21 de ani, Deian Boldor calcă pe urmele bănățenilor Cristi Chivu și Paul Codrea. Fundașul timișorean face pasul către elita fotbalului din Cizmă mai rapid de cât era de așteptat și a efectuat deja vizita medicală pentru Bologna. Crescut la LPS Banatul acesta merge la gruparea emiliană alături de un coleg de la Virtus Lanciano, Federico Di Francesco.

Boldor nu a avut un sezon fericit în Serie B deoarece fosta sa echipă, Virtus Lanciano, a retrogradat.


Chiar și așa, bănățeanul crescut la AS Roma a reușit un transfer important în acestă vară și va avea ocazia de a debuta în Serie A la Bologna. Internațional U21 Deian Boldor jucase doar în cinci partide la Lanciano, o perioadă fiind și accidentat. La noua sa echipă ajunge și colegul Di Francesco (22 de ani), ambii fiind anunțați oficial de Bologna. Timișoreanul mai evoluase în Italia și pentru Pescara, sub formă de împrumut de la Roma.

Bologna a încheiat sezonul trecut pe locul 14 Serie A. La emiliani a jucat și Emanuele Giaccherini, autorul primului gol al Italiei la Euro 2016, mijlocaș care a fost împrumutat de la Sunderland. Mattia Destro, Sergio Floccari și Luca Rosettini sunt câteva dintre cele mai importante nume din lotul actual. Boldor va trebui să-i ia fața celui din urmă pentru a prinde meciuri la Bologna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.