Zâmbete forțate și confuzie la sediul UNPR: „Din păcate a fost înregistrată...

Zâmbete forțate și confuzie la sediul UNPR: „Din păcate a fost înregistrată cea mai mică prezență la urne de la Revoluție încoace”

1
DISTRIBUIȚI

titu bojin dupa alegeri

Ora 20.40. Mai mulți membri UNPR Timiș așteaptă în fața sediului și discută despre alegeri. În jurul orei 20.50 își face prezența și Titu Bojin.

Cu un zâmbet puțin forțat, încă președintele în exercițiu al Consiliului Județean Timiș coboară din mașină și îi salută pe cei prezenți. „Știți că eu sunt optimist, nu cred în sondaje”, mărturisește Bojin, iar apoi începe să critice PSD-ul după ce află că nu a dorit să organizeze acțiuni cu presă la ora 21.00. Cu câteva minute înainte de închiderea secțiilor de votare, Titu Bojin îi invită pe membri partidului și pe jurnaliști să intre în sediul partidului „ca să vedem și noi rezultatele” și rămâne surprins când află că nu au fost realizate sondaje exit-poll pentru Timișoara.

Însă, la ora 21.00, nici Titu Bojin și nici Ion Răducanu nu-și fac prezența în încăperea în care o parte din membri partidului și presa află de la un post de televiziune rezultatele exit-poll-urilor în București.


Cei doi s-au retras în biroul lui Ion Răducanu și sunt mai mereu cu telefoanele în mână. La un alt birou din interiorul clădirii, trei membri de partid dau și ei telefoane la persoanele din secțiile de votare, dar află sigur că doar la Secaș candidatul UNPR, Pop Simion, a ieșit primar, după ce a obținut peste 100 de voturi în plus față de actualul primar.

„E primul primar UNPR de la înființarea partidului în Timiș”, se laudă Titu Bojin, după ce se mută într-o altă încăpere alături de membri partidului pentru a lua cina și a aștepta primele rezultate ale numărătorii paralele. „Alegerile mi s-au părut foarte liniștite, mă bucur că nu au fost incidente. La Timișoara, nu am dubii că nu va câștiga Nicolae Robu. Din păcate, a fost înregistrată cea mai mică prezență la urne de la Revoluție încoace, la Timișoara. Sunt deschis pentru orice fel de alianțe în interesul cetățenilor din județul Timiș”, a declarat presei Titu Bojin, puțin tensionat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.