Ziua Timişoarei 2016, cu artificii mai scumpe decât busturile sculptate şi cabluri...

Ziua Timişoarei 2016, cu artificii mai scumpe decât busturile sculptate şi cabluri închiriate cu 17.000 de lei. Vezi cum se împart cei 450.000 de lei alocați

4
DISTRIBUIȚI
connect r ziua timisoarei
Connect-R a făcut spectacol la Ziua Timișoarei acum doi ani

450.000 de lei, atât va costa de la bugetul local organizarea evenimentelor dedicate celebrării Zilei Timişoarei, în data de 3 august, prin Casa de Cultură a Municipiului Timişoara. Din aceşti bani, 16.500 de lei vor merge pe plata drepturilor de autor pentru artiştii care susţin concerte. Deocamndată numele acestora nu au fost făcute publice de Primăria Timişoara, însă merită precizat că cei care vor urca pe scenă în 3 august vor fi remuneraţi cu suma de 148.000 de lei.

Cum se arunca banii pe geam pentru Ziua Timişoarei

Restul de bani, aproape 300.000 de lei din alocarea totală, vor merge pentru plata serviciilor conexe organizării manifestării.


O sumă exorbitantă este alocată pentru închirieri. Nu mai puţin de 72.000 de lei din banii timişorenilor vor fi plătiţi pentru ca orgaizatorii evenimentului să poată folosi preţ de câteva zile aparaturi sau alte dotări. 45.000 de lei merg către închirierea de aparatură sceno-tehnică, iar 27.000 de lei vor merge pentru închirierea unu ecran LED. Doar 2.000 de lei va costa închirierea unei autosanitare care să acorde asistenţă medicală pe parcursul evenimentului. Din programul zilei orașului nu vor lipsi nici jocurile de artificii. Bucuria de a le vedea, fotografia şi filma ne va costa 53.000 de lei. Iar spectatorii prezenţi în mulţime nu vor fi singurii care vor imortaliza momentele importante ale zilei Timişoarei, astfel că pentru serviciile de filmare se vor cheltui încă 18.000 de lei. Nici închirierea de cabluri şi prelungitoare nu este una ieftină. Mai precis, nu mai puţin de 17.000 de lei sunt alocaţi şi vor fi plătiţi pentru aceste servicii.

Cazarea artiştilor va costa 30.000 de lei, sumă la care se adaugă şi transportul în valoare de 10.000 de lei. Nici paza evenimentului nu va fi deloc ieftină. Dacă jandarmii şi poliţiştii vor munci fără plată suplimentară, firma de pază contractată pentru a se asigura că manifestările decurg fără incidente va încasa nu mai puţin de 15.000 de lei. Tot de Ziua Timişoarei vor avea loc şi dezveliri de busturi. Munca artiştilor care vor sculpta opere de artă este însă mai ieftină decât a celor care se ocupă de artificii. Concret, numai 51.500 de lei sunt alocaţi pentru plata sculptorilor.

4 COMENTARII

  1. Ce nu inteleg… din sumele alocate pentru doua astfel de evenimente se pot cumpara toate echipamentele necesare spectacolelor viitoare si in sfarsit se va termina cu afacerea inchirierilor derulate prin Casa de cultura. 17000 lei pentruc abluri si prelungitoare???

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.