Accident GRAV în apropierea autostrăzii A1, între Timișoara și Lugoj: doi morți...

Accident GRAV în apropierea autostrăzii A1, între Timișoara și Lugoj: doi morți și trei răniți. Cum s-a produs tragedia

0
DISTRIBUIȚI

elicopter_SMURD

Accident teribil în apropiere de localitatea timișeană Balinţ, la nodul rutier care leagă autostrăzile A1 şi A6. În jurul orei 16.00, un apel la numărul de urgență 112 anunța că pe breteaua care leagă cele două autostrăzi două mașini s-au ciocnit frontal.

Din primele cercetări, transmite cetateanul.ro, neatenţia este de vină pentru accident, unul dintre şoferii maşinilor implicate intrând pe contrasens şi izbindu-se în plin de autoturismul care circula regulamentar.


La faţa locului au fost trimise imediat mai multe echipaje de pompieri, dar şi ambulanţe, echipaje SMURD şi poliţişti.

„Ne-am deplasat la faţa locului cu două autospeciale cu modul de descarcerare, două ambulanţe de la SAJ, un echipaj SMURD şi un elicopter care a preluat una dintre cele trei victime aflate în viaţă. Din nefericire, un bărbat şi o femeie au decedat în urma impactului. Celelate două din cele cinci victime au fost preluate de medicii de la ambulanţă şi transportate la spital”, a declarat Bogdan Mutu, purtător de cuvânt ISU Banat, pentru cetateanul.ro.

Maşinile implicate în accident erau un Passat şi un Ford Galaxy, cu numere de Franţa şi respectiv de Timiş. Ancheta poliţiştilor continuă pentru a fi stabilite cu exactitate circumstanțele tragediei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.