Accident GRAV la Timișoara: trei victime, printre care și un copil de...

Accident GRAV la Timișoara: trei victime, printre care și un copil de un an, rănite. Cum s-a întâmplat FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-465320453">

13843650_1229199917147123_182116158_o

Neatenția la volan a băgat în spital trei persoane, printre care și un copil de numai un an. Accidentul a avut loc la intersecția străzilor Drubeta cu Muzicescu. O femeie, aflată la volanului unui Opel Corsa, în care se afla și copilul ei de numai un an, nu a acordat prioritate în intersecție și a fost lovită din lateral de un autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului, Opelul a fost aruncat pe trotuar, a pus la pământ un indicator de circulație, iar apoi s-a oprit în gardul unei case. Șoferița vinovată, copilul ei și celălalt conducător auto au fost răniți. Toți trei au fost preluați de ambulanțele sosite la fața locului și transportați la spital.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, iar femeia se va alege, cel mai probabil, cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

1 COMENTARIU

  1. As fi rezervat „un semafor” si pentru acea intersectie! Plus ca e un singur stop pe care il vezi deabia in 2m pentru ca e acoperit de copaci ornamentali . Cam trist !! Si mai sunt multe multe alte intersectii in Timisoara unde „vizibilitatea” e foarte scazuta, mai exact trebe sa intri cu un sfert de masina sa te asiguri cum trebe !.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.