Remiză și joc nemulțumitor pentru ACS Poli cu ungurii de la Szeged...

Remiză și joc nemulțumitor pentru ACS Poli cu ungurii de la Szeged 2011. Ionuț Popa și compania așteaptă un nou investitor-minune GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
acs szeged (21)
Andrei Artean, în acțiune împotriva celor de la Szeged

ACS Poli Timișoara a disputat azi al treilea test în patru zile. Elevii lui Ionuț Popa au resimțit probabil din plin oboseala și căldura în duelul cu divizonara secundă maghiară Szeged 2011. Oaspeții au condus cu 2-1 la pauză și au fost egalați doar spre finalul întâlnirii, când Sântean a deviat bine la colțul lung. S-a încheiat 2-2 și următoarele două teste vor fi susținute în deplasare de către echipa bănățeană care încă nu-și știe eșalonul.

Deși încă se află la primele jocuri de pregătire ACS Poli nu a folosit formule diferite pe reprize. Ba, mai mult, prin unele probleme medicale, Bocșan a ajuns la aproape 250 de minute de joc în câteva zile. A revenit din accidentare Șeroni, însă după doar 20 de minute pe lista cu indisponibilități s-a adăugat Elek, lovit urât cu crampoanele deasupra călcâiului. Înlocuitorul său, Drăghici, nu a strălucit nici azi și a fost înlocuit și el pe parcurs.

Primele minute le-au aparținut gazdelor iar Artean putea înscrie din nou de la distanță. Folosit titular, Straton a avut primul moment dificil în minutul 22, când a intervenit cu piciorul bine în fața lui Zabari. Peste doar un minut însă portarul îl agață pe Meszaros și se dictează un penalty contestat de timișoreni. Execuția lui Kuznyecov e apărată dar mingea îi revine și înscrie. În minutul 27 se restabilește egalitatea după ce Popovici e faultat în careu iar un alt ”revenit”, Doman, înscrie fără emoții din 11 metri. La pauză avea să fie însă 1-2 după ce vizitatorii înscriu cu capul prin Geiger, o minge pe care Straton a deviat-o doar în propria plasă. Maghiarii, clasați doar pe 10 în NB II în ediția trecută, au fost în control în startul părții a doua. Spre final însă ocaziile s-au înmulțit la buturile longilinului Molnar și după șansele lui Bocșan și Șeroni, la faze fixe, a venit și golul. Tânărul Sântean reușind să devieze la colțul lung deși a fost lovit la aceeași acțiune. Pe final ACS Poli a solicitat încă un penalty pentru henț, dar Ciev jr. a ignorat cererile.

Un 2-2 până la urmă modest pentru timișoreni în condițiile în care speranțele se leagă de o participare în Liga I, totuși echipa gazdă a avut parte de jocuri la foc automat fără prea multe modificări în lot. Următoarele două amicale vor fi în deplasare. Marți pe terenul nou promovatei în B Luceafărului Oradea (ora 11.30) și miercuri la Sebiș, cu Național (L3).

ACS Poli Timișoara: Straton – Sorescu, Bocșan, Cânu, Vădrariu – Popovici, Artean, Croitoru (cpt.), A. Ignea, Doman – Elek. Au mai intrat: Curileac – Drăghici, Neagu, Poparadu, Vraciu, Șeroni, Bârnoi, Sîntean, Fridrich, V. Opriș. Antrenor: Ionuț Popa.

Szeged 2011: P. Molnar – Ad. Achim, Jagodics, M. Farkas, Meszaros – Geiger, Kiraly, German, A. Coroian, Zabari – Kuznyecov. Au mai intrat: Balogh, A. Farkas, Veszelinov, Seres, Povaszai, J. Molnar, L. Gabor, Paszka. Antrenor: Laszlo Klausz.

Ionuț Popa a fost nemulțumit de ce a văzut azi. ”Mă nemulțumesc unele lucruri, vizavi de cum ne prezentăm la joc. Și arbitrajul la amicale, ușor 11 metri… Pe mine mă interesează însă ce facem noi, am încercat să jucăm cu o altă așezare în linia de mijloc. Am încercat să jucăm mai mult pe contraatac, dar n-am reușit… Sunt accidentări. Mai ales copiii nu rezistă la antrenamente. Într-un cuvânt a fost un meci nereușit azi. Am ridicat tonul la pauză, pentru că am spus ce nu-mi place mie…”, a declarat tehnicianul lui ACS Poli.

E așteptat investitorul-minune

Deși se pare că se discută de mult timp cu omul de afaceri Viorel Tudose, care a mai fost implicat în trecut la ”U” Cluj și CSM Rm. Sărat, se pare că în această vară tratativele au avansat. ”Sunt un om care nu va face niciun rabat, iar Poli va fi una din surprizele plăcute ale fotbalului românesc. 1.350.000 de euro sunt datoriile vechiului club. Din câte am aflat s-au făcut și câteva contracte când au auzit că vine un investitor. Mie îmi pare rău că a apărut în presă această informație înainte de a se finaliza discuțiile.


Eu am propus să vin cu 3.400.000 de euro, eu garantez cu o scrisoare de garanție bancară”, a declarat Viorel Tudose pentru Digi Sport. Acesta s-a înțeles cu primarul Nicolae Robu, însă sosirea sa presupune mai mulți pași.

”Eu am auzit de investitor, dar doar atât. Bine ar fi să aibă investitor pentru că lucrurile are merge mai bine financiar. Am vorbit și cu domnul primar, așteaptă să se realizeze acest lucru, nu știu cât va mai dura și când va fi acest fenomen”, a conchis azi Ionuț Popa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.