Adina Diaconu, din nou CAMPIOANĂ EUROPEANĂ la tenis de masă. Pe cine...

Adina Diaconu, din nou CAMPIOANĂ EUROPEANĂ la tenis de masă. Pe cine a învins sportiva legitimată al ACS Dumbrăvița în finala de la Zagreb

0
DISTRIBUIȚI
DIACONU_Adina_ROM_IMG_9988 Adina Diaconu
Adina Diaconu

Jucătoarea de tenis de masă Adina Diaconu a câştigat din nou titlul european de junioare, cu ocazia turneului desfășurat la Zagreb. Sportiva legitimată la ACS Dumbrăviţa şi LPS Slatina a învins-o pe Ning Jing, sportivă chineză care concurează pentru Azerbaidjan, cu scorul de 4-0 la seturi.


Compatrioata noastră a câştigat cu 11-8, 11-7, 12-10, 11-8, transmite radiotimisoara.ro.

„Ning a învins-o pe Andreea Dragoman în primele runde ale competiţiei de simplu şi sunt fericită că am avut oportunitatea să joc împotriva ei şi să o bat. Jocul meu a fost la cel mai înalt nivel încă de la început, adversara nu a putut să mă surprindă”, a declarat Adina Diaconu, pentru site-ul oficial al competiţiei.

Adina Diaconu, 17 ani, a jucat şi finala de dublu, alături de Andreea Dragoman. Cele două românce au pierdut însă, cu 2-3, meciul decisiv contra belgiencelor Lisa Lung și Eline Loyen.

Sportiva născută la Slatina are deja un palmares impresionant, la doar 17 ani, acesta fiind al doilea titlu european de junioare, care vine să completeze seria deja lungă de medalii internaționale și naționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.