Distracţie pe acoperiş, la Timişoara, alături de italienii de la Agents Of...

Distracţie pe acoperiş, la Timişoara, alături de italienii de la Agents Of Time, aflaţi pentru prima oară în România. Vezi unde va avea loc evenimentul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Sâmbătă 16 iulie, timişorenii sunt aşteptaţi la un nou rooftop party la Iulius Mall Agents of Time
Sâmbătă 16 iulie, timişorenii sunt aşteptaţi la un rooftop party cu Agents of Time

The Biggest Rooftop Party in Town revine pentru al treilea an consecutiv la Timişoara, cu un line-up fresh şi cu artişti în premieră în România: Agents of Time. Evenimentul pus la cale de Blackout, este cel mai popular concept de petreceri pe acoperiș din România, acesta desfăşurându-se an de an în patru orase mari din ţară: Bucureşti, Cluj, Timişoara şi Iaşi.

Aflaţi sub „aripa“ lui Maceo Plex, italienii de la Agents of Time au luat naştere în luna iulie a anului 2013, ca un proiect pus la cale de trei DJ: Andrea Di Ceglie, Fedele Ladisa şi Luigi Tutolo.


Muzica lor este o combinaţie interesantă de dark, electronic şi techno, iar faima lor a venit şi datorită faptului că în reprezentaţiile lor folosesc instrumente analogice, care dau o culoare deosebită performance-ului lor. De-a lungul anilor au avut parte de o serie de invitaţii la festivaluri celebre în întreaga lume şi au cântat chiar şi cu Orchestra Tonhalle din Zurich. Alături de italienii care se vor afla în premieră în România, party-ul îi mai are în line up pe duo-ul NiCe7 – pe care Timişoara a avut ocazia să-i asculte şi acum 2 ani, Atapy şi Edwerd.

Evenimentul va avea loc sâmbătă 16 iulie de la ora 22.00 la Iulius Mall. Biletele de intrare costă 20 lei în avans, iar la faţa locului preţul acestora este 25 lei înainte de miezul nopţii şi 35 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.