Alfred Simonis ar putea părăsi CL Timişoara. Ce post îi „face cu...

Alfred Simonis ar putea părăsi CL Timişoara. Ce post îi „face cu ochiul” pesedistului

1
DISTRIBUIȚI
consiliul local timisoara juramant (24) alfred simonis
Alfred Simonis la depunerea jurământului pentur noul mandat în CLT. Foto: Adrian Pîclișan

Unul din cei mai vocali reprezentanți ai PSD Timiș ar putea părăsi Consiliul Local Timișoara din toamnă. Este vorba despre Alfred Simonis care, alături de Dan Idolu, a reacţionat prompt la toate derapajele primarulu Nicolae Robu, în primul mandat al acestuia la cârma Timişoarei. De altfel, Simonis a fost şi lider de grup al consilierilor locali ai PSD Timiş, pe vremea când organizaţia PSD Timişoara era condusă de Sebastian Răducanu.

Şef al TSD Timiş, Simonis ar putea lua decizia de a candida la alegerile parlamentare din această toamnă, pentru un post de deputat.


„Suntem în analiză, eu sunt în analiză, nu sunt foarte hotărât. Este una din opțiuni, evident, vă spun din punct de vedere personal, rămâne să aibă loc și o evaluare din partea partidului. Vreau să vă spun că mă simt foarte bine în calitate de consilier local și aș putea continua aici fără probleme”, a declarat acesta.

Preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu, a promis în urmă cu aproximativ o săptămână că la PSD Timiş selecţia candidaţilor va fi una „mai puţin meritocratică” decât la alte partide. Practic, conform criteriilor anunţate de Grindeanu, mulţi din actualii parlamentari nu se vor regăsi pe listele din toamnă pentru că nu au muncit în campania electorală din primăvara acestui an. Însă Cătălin Tiuch, Adrian Diaconu şi Matei Suciu sunt trei din parlamentarii PSD care vor intra în cursa pentru un nou mandat.

Lista PSD Timiş pentru Camera Deputaţilor va fi deschisă de Călin Dobra, preşedinte executiv al PSD Timiş şi fost vicepreşedinte al CJ Timiş, în mandatul lui Titu Bojin.

1 COMENTARIU

  1. Corect, moral, responsabil si din respect pentru electoratul in fata carora au venit sa ceara votul, ar fi ca cei care au candidat si au castigat pe liste la alegerile locale sa ramana pe ”scaunele” pe care le-au castigat. Ce se mai sucesc acum? Nu mai e de nasul lor locul pentru care au candidat si l-au obtinut cu multa munca? Nu i-a obligat nimeni sa candideze pe listele de partid la alegerile locale. Puteau sa munceasca pentru un loc de parlamentar, daca la asta visau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.