Analize şi alegeri în PSD Timiş, până la toamnă. Pe cine ia...

Analize şi alegeri în PSD Timiş, până la toamnă. Pe cine ia Grindeanu la puricat pentru rezultatele de la alegerile locale

0
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu pressalert live (3)

Vară fără pic de relaxare în PSD Timiş, acolo unde preşedintele Sorin Grindeanu anunţă o analiză pe organizaţii, ca urmare a rezultatelor de la alegerile locale din 5 iunie.

Deşi PSD are, în urma scrutinului din această vară, 55 de primari, 45 de viceprimari, 490 de consilieri locali şi 16 consilieri judeţeni, Sorin Grindeanu nu este complet mulţumit de modul în care a fost gestionată campania în unele organizații și nici de rezultatele obținute.


„Am avut ședință de comitet executiv în cadrul căreia i-am anunțat pe colegii mei că intrăm într-o perioadă de evaluări interne cu organizațiile și că în această vară, până la 1 septembrie, fiecare organizație din cele 99 va intra în această analiză internă pe care o vom face astfel încât să îmbunătățim rezultatele. Echipa va fi coordonată de Călin Dobra, președinte executiv al PSD Timiş, urmând ca până la 1 septembrie să facem alegeri în organizaţiile unde nu avem conducere aleasă sau unde se impune în urma analizei”, a anunţat Grindeanu.

Preşedintele PSD Timiş spune că pentru Timişoara este nevoie de o analiză riguroasă, făcută pe activitatea desfăşurată în cartiere. „Se vor face alegeri acolo unde e cazul de exemplu la organizația Timișoara. Florin Bîrsășteanu e președinte interimar. Din punctul meu de vedere, eu cred că acolo e cel mai mult de lucru ca şi analiza internă, pentru că au fost discrepanțe extrem de mari ca și vot pe Dâmbovița-Șag unde PSD a avut 33% și în Aradului 20% vorbind de aceeași localitate, același tip de votanți, e clar că evaluarea și analizele interne trebuie să fie legate de şefii de cartier. Călin cu echipa vor decide unde se fac înlocuiri şi unde se face restructurare”, a completat Grindeanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.