Angajaţii din jumătate din primăriile din Timiş întrerup activitatea marţi. Ce participare...

Angajaţii din jumătate din primăriile din Timiş întrerup activitatea marţi. Ce participare RECORD are protestul la Primăria Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

primaria timisoara (1)

A doua zi de grevă a angajaţilor din administraţie, care afectează aproape jumătate din primăriile din judeţul Timiş, va avea loc mâine. Săptămâna trecută, preşedintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Adminsitraţie Timiş, Tiberiu Negrei, a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a explicat care sunt revendicările angajaţilor.


Este vorba de patru puncte importante precum:

– Acordarea normei de hrană pentru toţi salariaţii din adminsitraţia locală acolo unde reursele bugetare permit acest lucru. Eliminarea discriminărilor, adică a situaţiilor unde unii angajaţi primesc acest lucru sau nu. – Acordarea voucherelor de vacanţă pentru salariaţii din administraţia publică locală – Majorarea salariilor angajaţilor din administraţia publică locală cu 25% – Eliminarea unui articol de lege care prevede facilități doar pentru angajaţii care administrează creanţe fiscale

Dacă greva de săptămâna trecută a durat o oră, cea de mâine va dura o zi întreagă, iar dacă nici de această dată negocierile nu aduc rezultate, angajații vor intra în grevă pe perioadă nedeterminată.

1.129 de angajaţi din 55 de primării din judeţ vor lua parte la protestul de mâine. Doar o singură persoană din Primăria Timişoara va participa la greva de o zi, iar la apelul lansat de sindicat a răspuns doar Direcţia de Evidenţă a Persoanelor, care a comunicat că 11 persoane nu vor participa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.