Bănățean BĂTUT până a intrat în comă, după ce a vrut să...

Bănățean BĂTUT până a intrat în comă, după ce a vrut să facă o faptă bună. Ce spun medicii

0
DISTRIBUIȚI

coma

Un timișean din comuna Traian Vuia se află în comă, la Spitalul Județean din Timișoara, după ce a fost bătut crunt de doi consăteni. Incidentul s-a produs noaptea trecută și, potrivit unui localnic citat de cetateanul.ro, scandalul ar fi izbucnit în fața unui local, unde doi bărbați s-au luat la bătaie, iar bărbatul în vârstă de 37 de ani a intervenit să îi despartă, ajungând ulterior victimă a celor doi bătăuși, totul petrecându-se pe fondul consumului de alcool.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru sursa citată că victima a fost atacată cu un par, iar în dosar sunt doi suspecți cercetați pentru tentativă de omor.


Alte surse au declarat, însă, că în dosar ar fi un singur suspect, care a agresat victima pe stradă. Potrivit aceleiași surse, victima s-ar fi dus pe picioarele sale până acasă și s-a pus în pat, cea care a alertat autoritățile fiind mama bărbatului, care a chemat salvarea când și-a văzut fiul plin de sânge.

Directorul Spitalului Județean Timișoara, Marius Craina, a confirmat pentru cetateanul.ro că victima tentativei de omor de la Traian Vuia, care a fost transportată la Timișoara, este într-o stare foarte gravă, fiind în comă indusă. Potrivit medicului, victima are fracturi craniene, coaste rupte și fractură de stern. Marius Craina a declarat că bărbatul are nevoie de mai multe intervenții chirurgicale, inclusiv la nivelul craniului.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.