Bănățean scăpat ca prin urechile acului de atacul terorist de la Nisa:...

Bănățean scăpat ca prin urechile acului de atacul terorist de la Nisa: „Plec definitiv din Franța”

0
DISTRIBUIȚI

silviu-salaru cetateanul

Printre românii stabiliți în Nisa, acolo unde aseară a avut loc un atentat terorist în care au murit peste 80 de persoane, se află și un lugojean. Muncitor în construcții, Silviu Șălaru a declarat că la ora la care un camion a intrat în mulțime se afla acasă, la aproximativ 500 de metri de locul atacului, relatează cetateanul.ro

Silviu a declarat pentru sursa citată că prietenul cu care locuiește a insistat să meargă și ei pe faleză, la focurile de artificii, dar lugojeanul a refuzat categoric. „Se pare că am făcut o alegere bună. Sincer, sunt șocat. Pur și simplu nu am vrut să mă duc, pentru că am preferat să evit mulțimile.


M-am gândit că după ce a fost la Paris, o să fie și aici. Prietenii râdeau și ziceau că e imposibil, pentru că arabii nu se omoară între ei. Acum, uite că s-a întâmplat. Sunt cel puțin 10 copilași printre victime”, a declarat lugojeanul.

Bărbatul a spus că și-a programat deja întoarcerea în țară, peste o săptămână și a mărturisit că oricum se gândea să se întoarcă în țară definitiv, dar nu era foarte hotărât. „Eram decis să mă întorc acasă definitiv în proporție de 50 la sută. După ce s-a întâmplat aseară, nu mai am niciun dubiu. Plec din Franța definitiv”, a declarat lugojeanul.

Doi cetățeni români, soț și soție, stabiliți în Hexagon, au fost răniți în teribilul atac produs aseară, chiar de ziua națională a Franței.

Sursa foto: cetateanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.