Tânăr care a încercat să spargă o bancă din București, prins de...

Tânăr care a încercat să spargă o bancă din București, prins de poliţişti la frontiera de vest

0
DISTRIBUIȚI

arma pistol

Bărbatul care a intrat cu faţa acoperită şi cu un pistol cu bile în sediul unei bănci din Bucureşti, încercând să o jefuiască, a fost prins de poliţişti, informează Poliţia Capitalei printr-un comunicat de presă.

Potrivit Poliţiei Capitalei, bărbatul a fost prins în zona graniţei de vest a României. Surse din rândul Poliţiei au declarat pentru Mediafax că este vorba despre un tânar în vârstă de 22 de ani, din Bucureşti.

Poliţiştii susţin că tânărul nu se află la prima abatere, existând probe că în luna mai ar mai fi comis o infracţiune de tâlhărie, deposedând prin violenţă o femeie, de geanta pe care o avea asupra sa.

„În ambele cazuri, bărbatul ar fi fost ajutat să fugă de către un prieten al său, care îl aştepta în zonă cu un autoturism, persoana fiind de asemenea identificată”, se spune în comunicat.

Un bărbat de aproximativ 1,80 m, cu faţa acoperită, haine de culoare închisă şi înarmat cu un pistol cu bile de cauciuc a intrat într-o agenţie BRD din Sectorul 3 al Capitalei, pe 7 iunie, şi i-a ameninţat pe angajaţi cu arma, cerând o sumă de bani, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Apelul la numărul de urgenţă 112 a fost făcut la 9.23, oră la care nu erau clienţi în bancă, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.


Potrivit sursei citate, autorul, rămas necunoscut, a fugit după ce casiera băncii a acţionat butonul de panică, nereuşind să sustragă bunuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.