Bătaie mare în PNL Timiș pentru locurile eligibile din parlament. Vezi lista...

Bătaie mare în PNL Timiș pentru locurile eligibile din parlament. Vezi lista doritorilor

1
DISTRIBUIȚI

lansare candidati pnl timis 2016

Înghesuială mare în PNL Timiş la candidaturile pentru alegerile parlamentare din toamna acestui an. Nu mai puţin de 24 de oameni s-au înscris în cursă, iar perioada de înscrieri expiră duminică, în 31 iulie, susține preşedintele filialei Timiş, Nicolae Robu. „Avem 22 de colegi înscrişi pe lista de aspiranţi la alegerile parlamentare. Nu este menţionat care dintre respectivii colegi aspiră la Senat şi care la Camera Deputaţilor. Sunt mulţi care au avut ambele opţiuni. Haideţi să vă spun un candidat sigur, domnul preşedinte Vasile Blaga va candida pentru Senat în filiala Timiş a PNL. Mă aşteptam la asta, dar ca să pot ieşi şi public cu această informaţie l-am întrebat duminică şi mi-a confirmat că da, aşa este, doreşte să candideze pentru Senat şi de data acesta din partea filialei Timiş a PNL şi evident va fi cap de listă, fără nicio analiză de dosar de candidatură”, a declarat preşedintele PNL Timiş.

Conform spuselor lui Robu, PNL Timiş speră să obţină patru posturi de deputat şi două de senator pentru judeţul Timiş.


În ceea ce îl priveşte pe Blaga, susţinerea de care se bucură preşedintele PNL din partea lui Nicolae Robu este necondiţionată. „Nu a fost o confruntare nominală între domnul Vasile Blaga şi domnul Matei Suciu. S-a votat politic şi foarte bine că s-a revenit la votul pe liste. Nu văd motive pentru care domnul Blaga să tragă lista în jos . (…) Nu fac eu analize de prestaţii parlamentare, domnul Blaga este unul din cei mai activi oameni politici din România. Noi ne asumăm candidaţii cu care o să mergem în campanie”, a completat Robu.

Practic, locul I pe lista PNL Timiș pentru Senat va fi ocupat de Vasile Blaga, indiferent de modul în care se va face selecția candidaților intrați în cursă. Pe listă, alături de Blaga, se află Ben Oni Ardelean, Maria Barna – fostă membră UNPR și PSD, Liviu Cocean, Adrian Colhon, Dumitru Dinulescu – om de afaceri abonat la contracte cu bani publici și partener de concedii al primarului Nicolae Robu, fostul prefect Ovidiu Drăgănescu, Daniela Mariș, Ionuț Nasleu- consilier personal al primarului Nicolae Robu, care , care se plimbă cu o mașină primită de la firma Danyflor abonată la bani publici, Liliana Oneț, Cosmin Pavlovici, Balint Petrescu, Marilen Pirtea – rector al Universității de Vest Timișoara , Carmen Popescu, Longin Popescu, Alin Popoviciu – deputat cercetat de DNA, Petru Roman – primarul de la Deta, care a fost trimis în judecată pentru conflict de interese, Sabou Gheorghe, Ioan Sas, Doina Schedan și Marian Vasile – secretarul PNL și unul dintre oamenii de încredere ai lui Robu, Bogdan Ghelbere.

1 COMENTARIU

  1. daca tot nu se tine cont de rederendumul ala ar trebui ca numarul de parlamentari sa fie hotarit dupa procentajul prezentei la vot, pt ca oricum o sa fie sub 50%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.