ASU Politehnica, înfrângere la un scor DUR în ultimul test de la...

ASU Politehnica, înfrângere la un scor DUR în ultimul test de la Bekescsaba. Ce jocuri urmează pentru alb-violeți

0
DISTRIBUIȚI
ASU Poli, fără victorie în stagiul maghiar. Foto: Facebook
ASU Poli, fără victorie în stagiul maghiar. Foto: Facebook

ASU Politehnica Timișoara a disputat azi ultimul amical din cadrul stagiului de pregătire din Ungaria. Formația finanțată de suporteri a cedat în fața primei echipe a celor de la Bekescsaba Elore la un scor dur: 0-4 (0-1). Pentru elevii lui Sorin Brîndescu urmează teoretic un meci mai ușor la întoarcerea în țară, pe terenul divizionarei a IV-a Crișul Chișineu Criș.

După 0-0 și 1-3 cu ”combinata” echipelor I și II a celor de la Bekescsaba alb-violeții se așteptau azi la un duel și mai tare.


ASU Poli a primit gol după doar șase minute de la Elore, grupare proaspăt picată din NB 1. Reușita lui Takacs, marcator și în precedentul joc, avea să fie unică într-o repriză pe care timișorenii au reușit chiar să o domine după primele zece minute. Vucea și Ghinescu au ratat două ocazii mari pentru ASU în această repriză.

Sorin Brîndescu nu a mai schimbat aproape toată echipa după pauză și a introdus pe parcurs mai mulți jucători. Partea a doua însă a adus însă nu mai puțin de trei goluri pentru gazdele alb-violete. Birtalan (min. 55), D. Toth (57) și D. Szalai (81) au profitat de oboseala acumulată de Țugui și compania.

ASU Poli nu strălucește în teste, cum nu a făcut-o nici înaintea startului în C, având în această vară un egal și două eșecuri cu echipele din Bekescsaba. Pentru timișoreni prima victorie ar putea veni mâine, când elevii lui Brîndescu vor opri la Chișineu Criș pe drumul de întoarcere acasă pentru testul cu localnica Crișul (L4 Arad). De asemenea, peste patru zile bănățenii revin în Ungaria pentru meciul cu Szeged 2011, gruparea care tocmai a remizat cu ACS Poli (2-2).

Elore 1912 Bekescsaba: Gyurjan – Benyei, Feher, Kelemen, Fabio, Spitzmuller Takacs, Ihrig-Farkas, Birtalan, Nagy, Urbin. Au mai intrat: Mursits – Koszo, Pilan, Granicz, Juhasz, Szelpal, Bagi, Kalman, Szalai și D. Toth. Antrenor Zoran Spisljak.

ASU Politehnica Timișoara: Mitrea – Stefanovici, Gălan, Todorov, Taub – Bilia – Vucea, D. Constantinescu, Giuricici, Ghinescu – Bădăuță. Au mai intrat: Telescu, M. Stancu, P. Niță, D. Băban, Țugui, Blănaru, Teuț, P. Peter și M. Marin. Antrenor Sorin Brîndescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.