Eșec pentru ASU Politehnica în al doilea joc de verificare din Ungaria....

Eșec pentru ASU Politehnica în al doilea joc de verificare din Ungaria. Nou promovata alb-violetă testează un tânăr cu experiență în Liga a II-a

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Vucea a marcat din penalty singurul gol al lui ASU Poli cu Bekescsaba
Ionuț Vucea a marcat din penalty singurul gol al lui ASU Poli cu Bekescsaba. Foto: Elore Bekescsaba / Facebook

ASU Politehnica a suferit azi prima înfrângere în teste. Alb-violeții au cedat cu 3-1 în fața adversarului întâlnit și în urmă cu două zile, ”combinata” dintre prima și a doua echipă a celor de la Bekescsaba Elore. Singura reușită a timișorenilor a venit în urma unui penalty transformat de Ionuț Vucea. Tehnicianul Sorin Brîndescu a apelat azi și la serviciile lui Andrei Haș, fostul mijlocaș al lui FC Bihor.

După remiza albă înregistrată în urmă cu două zile ASU Poli a jucat din nou cu echipa din Bekescsaba. Și de această dată gazdele au folosit nume de la prima formație, picată din NB 1, cât și tineri de la echipa secundă de eșalon terț.


De această dată maghiarii au și avut câștig de cauză.

Daniel Toth a profitat de o nesincronizare în apărarea lui ASU și a deschis scorul în minutul 34. La pauză avea să fie 2-0 în urma reușite lui Daniel Szalai (min. 45). În afară de Blănaru și Bădăuță, Brîndescu a modificat componenții primului 11 pentru partea secundă. Timișorenii au revenit în joc după o oră din meci. Bădăuță a obținut un penalty și Vucea a redus din diferență de la punctul cu var. În minutul 85 însă Bekescsaba a mai punctat o dată prin Peter Urbin, recent achiziționat de echipa maghiară.

Următorul amical va fi sâmbătă, când ASU Poli va juca cu prima echipă a aceleiași Elore Bekescsaba.

Andrei Haș, testat

ASU Poli a folosit azi și un jucător nou față de lotul știut pentru cantonament. E vorba de mijlocașul Andrei Haș, care va fi testat în aceste zile. Deși are doar 23 de ani el a bifat peste 60 de prezențe pentru FC Bihor Oradea în B. Conform druckeria.ro el nu a impresionat azi și ar avea mici șanse să fie păstrat.

Bekescsaba 1912 Elore II (antrenor Zoran Spisljak): Ribanskzi – Koszo, Pilan, Granitz, Juhasz, Szelpal, Bagi, Kalman, Medyes, Szalai, D. Toth. Din minutul 60 au intrat Gyurjan – Benyei, Feher, Kelemen, Fabio, Spitzmuller, Takacs, Ihrig, Birtalan, Nagy, Urbin. Antrenor: Zoran Spisljak.

ASU Politehnica Timișoara:

Prima repriză: A. Constantinescu – Stefanovici, Telescu, Gălan, Niță, D. Constantinescu, M. Stancu, Teut, Blănaru, Băban, Bădăuță.

Repriza a II-a: Gakos – Birău, Marin, Todorov, Taub, Bilia, Haș, Țugui, Vucea, Blănaru, Bădăuță.

Antrenor: Sorin Brîndescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.