Cadavrul unui om de afaceri, descoperit la 12 zile după ce a...

Cadavrul unui om de afaceri, descoperit la 12 zile după ce a dispărut. Vezi ce s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI

8. barajul surduc

Trupul neînsuflețit al lui Marian Văcărescu, patronul Pensiunii Natalia din Caransebeș, a ieșit singur la suprafață, fiind observat în urmă cu puțin timp, pe luciul apei, anunță site-ul expressdebanat.ro

Văcărescu și-a pierdut viața în după-amiaza zilei de 19 iulie, în apele barajului Poiana Ruscă, în timp ce se afla la pescuit cu trei prieteni.


La un moment dat, barca s-a răsturnat. Pescarii au încercat să o întoarcă, dar eforturile lor au fost în zadar. Sleit de puteri și speriat după ce barca s-a scufundat, omul de afaceri a fost înghițit de apa foarte rece. Cel mai probabil, din cauza unui stop cardiac, acesta fiind cunoscut cu probleme de sănătate. Ceilalți trei au reușit să se salveze, dar pentru amicul lor nu s-a mai putut face nimic.

Trupul lui Marian Văcărescu a fost căutat cu ajutorul scafandrilor, însă fără vreun rezultat, apa fiind foarte rece, iar vizibilitatea aproape de zero. În urmă cu puțin timp s-a primit un apel la 112 prin care s-a anunțat că pe apa barajului Poiana Ruscă plutește trupului unui bărbat decedat. Cadavrul omului de afaceri de 40 de ani a fost observat plutind pe apă chiar de un prieten pescar de-al acestuia. În cursul zilei de ieri, cadavrul fusese căutat cu ajutorul unui câine special antrenat pentru a găsi cadavre sub apă, însă fără rezultat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.