Călin Dobra deschide lista PSD pentru Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare. De...

Călin Dobra deschide lista PSD pentru Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare. De ce îl susţine Grindeanu

0
DISTRIBUIȚI
calin dobra 02
Călin Dobra. Foto: Adrian Pîclișan

Suntem în plină vară şi în toiul sezonului de vacanţe, dar PSD Timiş se pregăteşte deja pentru alegerile parlamentare. Detalii legate de modul în care se va face selecţia candidaţilor au fost oferite astăzi de preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu, care a declarat că implicarea actualilor parlamentari ai formaţiunii în campania pentru alegerile locale din vara acestui an va conta.

Practic, deşi Grindeanu a promis că la PSD Timiş selecţia candidaţilor va fi una „mai puţin meritocratică” decât la alte partide, acesta a spus că unul din criteriile extrem de importante va fi munca depusă de parlamentari în campanie. Practic, conform criteriilor anunţate de Grindeanu, mulţi din actualii parlamentari nu se vor regăsi pe listele din toamnă.


Însă Cătălin Tiuch, Adrian Diaconu şi Matei Suciu sunt trei din parlamentarii PSD care vor intra în cursa pentru un nou mandat.

„Dorinţa mea este ca domnul Dobra (n.r. – Călin Dobra, fost vicepreşedinte al CJ Timiş şi preşedinte executiv) să fie pe listă pentru Camera Deputaţilor, chiar să deschidă lista dacă vrea, pentru tot ceea ce a făcut ca și vicepreședinte al CJ Timiș și modul în care a gestionat campania electorală, pentru că a fost director de campanie. Deși m-a cărat dintr-un capăt în altul al județului, a ieșit din punctul meu de vedere o campanie electorală exemplară. Dacă el își dorește, este singura sugestie pe care o fac Comitetului executiv județean”, a declarat Grindeanu.

Dobra a confirmat că va da curs invitației și că se va găsi pe lista PSD pentru candidați. „Din punctul meu de vedere vedere, vă spun hotărât că vreau să particip pe listă la deputaţi în toamnă. Vreau să sprijin administraţia publică locală şi judeţeană prin proiectele care pot fi gestionate de la acest nivel”, a spus preşedintele executiv al PSD.

Despre lista partidului pentru alegerile parlamentare, Grindeanu a mai punctat că „se vor aplica criteriile de integritate, aşa cum s-au aplicat la alegerile locale cu toate riscurile, inclusiv migraţii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.