EPUIZATĂ, ASU Politehnica cedează la scor și în fața unei echipe de...

EPUIZATĂ, ASU Politehnica cedează la scor și în fața unei echipe de Liga a IV-a. Cum și-a ”amenințat” Sorin Brîndescu elevii care au dezamăgit

0
DISTRIBUIȚI
© Emanuel Titus Iliesi
ASU Politehnica, depășită de o divizionară ”D”. Foto: Emanuel Titus Iliesi

ASU Politehnica a mai suferit o înfrângere drastică în drum spre casă după cantonamentul din Ungaria. Formația alb-violetă promovată în B, cu o garnitură experimentală ce-i drept, a cedat, scor 0-4, în fața grupării Crișul Chișineu Criș din Liga a IV-a Arad. Tehnicianul Sorin Brîndescu a fost foarte dezamăgit după joc de atitudinea jucătorilor și nu exclude despărțirea de cei care arată că nu pot fi soluții în noul sezon.

Suporterii timișoreni așteptau azi ca echipa lor să obțină primul succes din presezon, mai ales că pe hârtie adversarul părea unul modest. Totuși, după stagiul istovitor de la Bekescsaba, unde tot în această săptămână echipa alb-violetă cedase de două ori și obținuse o remiză cu garniturile diferite ale celor de la Elore, jucătorii folosiți mai puțin au fost depășiți clar la Chișineu Criș.

Antrenorul Sorin Brîndescu a ales să folosească același 11, experimental, pe tot parcursul jocului. De exemplu, mijlocașul Marko Giuricici a evoluat fundaș central și a provocat penalty-ul din care a fost deschis scorul. El l-a faultat în care în minutul 21 chiar pe vârful Modan, testat pe ”Știința” înainte de plecarea bănățenilor în Ungaria. Turcuș a transformat și la pauză scorul a fost ”doar” 1-0. Partea a doua a fost un fiasco pentru vizitatori. Vizibil obosiți, dar și deconcentrați aceștia au mai încasat trei goluri.


Boteș (min. 48), Faur (67) și Kovacs (82).

ASU Poli a încheiat un stagiu fizic dur, dar cu prestații modeste în teste. 0-0, 1-3 și 0-4 cu echipele din Bekescsaba au fost rezultatele precedente ale grupării finanțate de suporterii alb-violeți. Următorul amical al timișorenilor va fi miercuri, probabil la Gyula, cu Szeged 2011.

Crișul Chișineu Criș: Mucha – Ciornei, Tolan, Lung, Jude – Clej, Petrescu – Kovacs, Turcuș, Rus – Modan. Au mai intrat: Faur, Boteș, Pirtea, Mako și Sebastian. Antrenor: Mihai Roșca.

ASU Politehnica Timișoara: A. Constantinescu – Teuț, Telescu, Giuricici, M. Marin – M. Stancu – Vucea, D. Băban, Țugui, P. Peter – Blănaru. Antrenor: Sorin Brîndescu.

Sorin Brîndescu: ”Poate unii nu se ridică la pretențiile pe care le avem”

Rezultatul de azi nu a fost gustat nici de ”principalul” lui ASU Poli. ”Le-am promis celor ce au jucat mai puțin ieri că vor fi cu toții titulari astăzi și chiar am vrut să le ofer 90 de minute. În condiții bune, 90 de minute de efort. Din păcate, unii n-au înțeles acest lucru. Am mai spus-o, dacă vrei să joci la Poli, trebuie să dai mai mult din tine. Astăzi am întâlnit o echipă bună de Liga a IV-a, e adevărat că noi venim după un cantonament, suntem obosiți fizic, poate și mental, pentru că suntem cu gândul la casă, dar asta nu e o scuză. Poate că unii nu se ridică la pretențiile pe care le avem, sper să conștientizeze acest lucru. În caz contrar, probabil nu vom continua împreună. Nu mă interesează rezultatul, diferența de scor, ci jocul în sine. Astăzi nu am contat! Nu am văzut nimic pe teren. În schimb, ieri, timp de 60 de minute am fost mulțumit de ceea ce am văzut și am subliniat după joc acest lucru. Astăzi a fost lipsă de implicare, lipsă de concentrare”, a declarat Sorin Brîndescu pentru druckeria.ro.

Cât despre stagiul efectuat între 1 și 9 iulie peste graniță, Brîndescu a explicat într-un interviu pentru aceeași sursă că acesta și-a atins scopul. ”Am făcut o pregătire fizică foarte bună, care ne dă speranțe ca în campionat să fim capabili să ne luăm la luptă cu orice adversar. Chiar dacă noi nu am făcut transferuri spectaculoase, așa cum așteaptă lumea, prin această pregătire omogenizăm lotul și mai mult și sperăm să se concretizeze și în rezultate pozitive”, a conchis tehnicianul timișorenilor. Nu e exclus însă ca în lotul lui ASU Politehnica să mai apară modificări înainte de startul Ligii a II-a (30 iulie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.