Cobzality a lansat un videoclip cu peisaje minunate din Banat şi secvenţe...

Cobzality a lansat un videoclip cu peisaje minunate din Banat şi secvenţe din Festivalul Artelor. Vezi povestea „De La Căpâlna“ VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

cobzality

Cobzality, proiectul din care face parte şi muzicianul timişorean Robert Magheţi, a lansat un videoclip atipic, fără make-up sau hairstyling, fără cadre sofisticate ori outfit-uri gândite şi răzgândite.

Clipul „De la Căpâlna” prezintă, pe lângă o poveste discretă de dragoste, câteva locuri frumoase din România, care inspiră la iubit şi… filmat. Crew-ul a fost însăşi trupa, asistată de săteni curioşi ori dornici să dea o idee regizorală.


Videoclipul a fost filmat la Sadova Nouă, Sat Bătrân (Armeniş) şi Timişoara (Festivalul Artelor Timişorene).

„În iunie am onorat cu bucurie invitaţia de a participa şi de altfel de a închide ultima seară a Festivalului Artelor Timişorene, ediţia 2016! Şi, pentru că organizatorii împreună cu ‘maestrul’ Cătălin Ochiroşi, ne-au pregătit una din cele mai performante scene din zona festivalieră românescă a verii, (lumini, sunet, proiecţii, toate impecabile), ne-am gândit să venim pregătiţi să imortalizăm momentele cât putem de bine! La locaţie ne-au ajutat şi prietenii de la HDV Studio şi le mulţumim încă o dată pentru asta! Şi uite aşa, pe drumuri, cu camerele la noi, am luat la puricat nişte peisaje minunate ale Banatului, iar colegul nostru Florin, (care în timpul liber se joacă de-a D.O.P.-ul),  a postat-o pe solista noastră Bianca în mijlocul naturii, pe post de rol principal! Iniţial era menit să fie un fel de concert-road trip movie, ’home made’, însă la cât de cerută de publicul nostru era piesa, totul s-a transformat într-o lansare de clip propriu zisă, online, deocamdată, împuternicită de labelul nostru Universal Music România“, ne-a declarat Robert Magheţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.