COMUNICARE Liberalul Sandu se plânge pe Facebook că peneliştii de la Pieţe...

COMUNICARE Liberalul Sandu se plânge pe Facebook că peneliştii de la Pieţe SA nu fac ordine în pieţele volante din Timişoara

1
DISTRIBUIȚI

Consilierul local PNL Sandu Ştefan se plânge pe Facebook de samsarii din pieţe

Reacție uimitoare a consilierului local PNL Timiș, Ștefan Sandu, care se plânge pe Facebook că nimeni nu poate interveni pentru a stârpi comercianții cu marfă de import care iau locul micilor producători în piața volantă de lângă Stadionul „Dan Păltinișanu”.

Sandu este unul din inițiatorii HCL-ului prin care piața a fost înființată. De gestionarea spațiului se ocupă însă Piețe SA, companie care se află în subordinea consiliului local și al cărei director este nimeni altul decât liberalul Victor Ștefan. Nu numai atât, dar postul de director adjunct al Piețe SA este deținut de copreședintele tineretului liberal din Timiș, Liviu Cocean. Amendarea comercianților care încalcă legislația vânzând în spațiul destinat exclusiv producătorilor din Timiș cade în sarcina Poliției Locale, care este condusă de primarul Nicolae Robu.

De ani buni edilul refuză să organizeze un concurs pentru ocuparea postului de director al Localei, unde Dorel Cojan rămâne interimar, pentru că, în opinia lui Robu, oamenii fac treabă mai bună atunci când sunt nesiguri de locul de muncă.


În schimb, cu toate că intervențiile din piețe nu par interesante pentru conducerea poliției locale, aceștia au pornit, la comanda primarului Robu, adevărate campanii de amendare a bicicliștilor și a celor care rup mușcatele de pe Podul Michelangelo. Practic, cu toate pârghiile în mână, pe Facebook, liberalii se arată neputincioși, uitând convenabil să menționeze că au oameni la conducerea tuturor instituțiilor care pot lua măsuri coercitive.

La întrebările legate de lipsa de intervenție a instituțiilor abilitate, Sandu Ștefan a răspuns că „toți se multumesc să verifice hârtiile, când este evident că un grup de cca. 6 persoane este alimentat cu mărfuri din aceași sursă. Toți au produse identice care diferă de la o săptămână la alta. Cei ce sunt producători prin piață au notat și numărul de înmatriculare al mașinii care îi aprovizionează. Se cunosc toate amănuntele, dar nu există voință pentru a rezolva problema. Nu aș vrea să mă gândesc că poate exista cineva influent în spatele poveștii…”.

1 COMENTARIU

  1. Toate pietele sunt un focar de infectie…plin de boschetari, hoti de buzunare si bisnitari. Piata 700 ar trebui asanata definitiv si facuta o parcare in locul ei ca si asa ducem lipsa de locuri de parcare. Politia locala, politia municipala si alte institutii ar trebui sa ia masuri in forta pentru a potoli acest fenomen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.