Contrabandă de alcool cu poșeta. Vezi ce au descoperit vameșii și polițiștii...

Contrabandă de alcool cu poșeta. Vezi ce au descoperit vameșii și polițiștii de frontieră

0
DISTRIBUIȚI

alcool

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Foeni – I.T.P.F. Timişoara au prins o femeie care s-a apucat să facă trafic de alcool cu sacoșa. Aceasta avea asupra ei 26 de litri de alcool, cumpărat din Serbia, și pentru care nu deținea documente legale.

Daliborca A. s-a prezentat luni în Punctul de Trecere a Frontierei Foeni, judeţul Timiş, pentru a efectua formalităţile specifice de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autoturism Dacia.


Nu credea că va fi atent controlată.

”La controlul autoturismului, o echipă formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a depistat, ascunse şi nedeclarate, atât în poşetă, cât şi în bagajele personale, 26 sticle, ce conţineau cantitatea de 26 litri alcool etilic de provenienţă Serbia, pentru care femeia în cauză nu deţinea documente legale. Întreaga cantitate de alcool în valoare de 780 de lei a fost reţinută în vederea confiscării, femeia în cauză fiind sancţionată contravenţional de inspectorul vamal cu amendă în valoare de 5.000 de lei”, transmit polițiștii de frontieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.