De ce spune Nicolae Robu că este normal haosul din trafic după...

De ce spune Nicolae Robu că este normal haosul din trafic după instalarea semafoarelor inteligente. Dezvăluirile PRESSALERT.ro, confirmate

0
DISTRIBUIȚI

juramant nicolae robu 2016 (3)

Doar specialişii în trafic ar trebui să se exprime pe tema funcţionării semafoarelor instalate în Timişoara prin proiectul de trafic management. Este „sentinţa” dată astăzi de primarul Nicolae Robu, care a revenit din Singapore şi a susţinut o conferinţă de presă la Primăria Timişoara. Cu toate că noile dotări din trafic pun la grea încercare nervii şoferilor, edilul continuă să promită că, din noiembrie, sistemul va fi complet funcţional, iar șoferii vor avea undă verde cât văd cu ochii. Mai mult, edilul susţine că haosul din această lună este perfect normal, dat fiind faptul că semafoarele abia de acum încep să funcţioneze. „Vă asigur că eu voi fi mai critic decât oricine şi voi pune toată presiunea pe care pot să o pun pentru remedieri şi nu să semnăm contractul de recepţie. (…) Am văzut acum că unii lansează strângere de semnături pentru înlăturarea semafoarelor inteligente.


Ce minte trebuie să ai ca să faci așa ceva?”, a spus Robu.

Primarul recunoaște acuzațiile celor de la Direcția Județeană de Cultură

Despre lipsa autorizațiilor pentru instalarea de semafoare în cadrul proiectului de trafic management, edilul a comentat că „o anumită problemă există. Eu nu vreau să deschid un litigiu celor de la Patrimoniu, pentru că noi trebuie să fim constructivi. Când apare o problemă, trebuie să găsim o soluţie să o rezolvăm. Sunt două trei puncte în oraş unde s-a greşit, unde s-au făcut intervenţii în vecinătatea unor clădiri care sunt monument şi evident că noi trebuie să venim cu corecţii la proiect şi să găsim soluţii pentru a putea să rezolvăm. Cei de la Patrimoniu au dreptate, numai că eu îmi doresc spirit de cooperare pentru binele public de la instituţii, nu aplecarea noastră spre conflict. Avem o aplecare extraordinară spre conflicte. Nu e normal ca dacă cineva sesizează unde s-a greşit să poarte o discuţie şi să aducă imediat corecţiile de rigoare?(…) Eu imediat urmează să fiu amendat tot pe nedrept. Am luat 5.0000 de lei amendă pentru că am făcut bine oraşului convingându-i pe cei de la NEPI să facă o lucrare spre binele oraşului şi să o doneze oraşului. Eu am plătit amenda din buzunarul meu pentru că arhitectul-şef nu a cerut şi aviz de la Marele Stat Major”, a spus Robu. Edilul a povestit că şi el ar fi putut contesta amenda primită după extinderea liniei 7 de tramvai fără autorizaţii, dar că termenul de 15 zile a trecut fără ca el să vadă fluturaşul de informare în cutia poştală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.