Decizie finală AMÂNATĂ în privința falimentului Rapidului, ACS Poli e în ”stand...

Decizie finală AMÂNATĂ în privința falimentului Rapidului, ACS Poli e în ”stand by” pentru Liga I. Timișorenii au ajuns la zece nume noi semnate

0
DISTRIBUIȚI
ACS Poli s-a reunit ieri, dar viitorul pare sumbru
Jucătorii lui ACS Poli nu știu încă eșalonul în care va evolua

ACS Poli aștepta o decizie finală în privința falimentului Rapidului. Timișorenii ar urma să ia locul bucureștenilor în Liga I dacă rămâne valabilă hotărârea inițială. Astăzi trebuia să se judece solicitarea de suspendare cerută de Rapid la Tribunalul București, dar decizia s-a amânat pentru o dată încă nestabilită. Conform surselor apropiate clubului giuleștean ar fi vorba și de o gafă de proporții, avocații s-ar fi adresat instanței greșite.

Conform 1923.ro avocații clubului s-au adresat Tribunalului București, în loc de Curtea de Apel, astfel încât Rapid rămâne în faliment iar contractele jucătorilor noi nu pot fi înregistrate, chiar dacă Rapid ar putea teoretic să înceapă Liga 1. ”Conducerea ar trebui să ofere garanții financiare, însă televiziunile nu pot plăti drepturile TV unui club care mâine ar putea să nu mai existe, iar cum singura garanție a lui Moraru sunt chiar banii din drepturile TV situația Rapidului este dramatică”, notează și RAPID TV.


Deocamdată nu se știe dacă va exista o decizie finală înainte de startul Ligii I, mai ales că se intră în vacanță judecătorească. Totuși a apărut și informația conform căreia azi se va depune un nou dosar la Curtea de Apel, care ar putea fi judecat în termen de o săptămână.

ACS Poli ar fi prima invitată conform regulamentelor în cazul în care Rapidul nu continuă pe prima scenă. Locul e râvnit și de UTA BD, care a cedat la baraj. ”Deocamdată nu știm nimic, nu are cum să se dea decizia după ce începe campionatul”, ne-a spus Ioan Miculaș, președintele lui ACS Poli. Întrebat de repercusiuni la depunctarea echipei, Miculaș a recunoscut că ”a fost o eroare din partea noastră”, și că își asumă vina. Totodată însă la startul sezonului actualul manager sportiv și președinte al lui ACS Poli nu avea responsabilități în acest sens, astfel că se poate vorbi de o vină împărțită. Indiferent de eșalon echipa timișoreană va începe noul sezon cu -8 puncte pentru neîndeplinirea baremului în play out.

A semnat și Ignea

În altă ordine de idei lotul lui ACS Poli s-a mărit de ieri prin înregimentarea lui Alin Ignea. Mijlocașul de 27 de ani a fost în probe iarna trecută și a evoluat ultima dată la Baia Mare. El reprezintă a zecea achiziție a verii după numele anunțate zilele trecute. Cu timișorenii s-au înțeles de asemenea în principiu Alin Șeroni (ex-Nisporeni, Moldova) și Emanuel Vasi (Pâncota). În perioada următoare va mai fi testat un tânăr portar din Italia.

ACS Poli va disputa primul amical al verii, pe teren propriu, în compania sârbilor de la OFK Belgrad, miercuri, 6 iulie, de la ora 18.00

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.