Doi marocani care încercau să intre ilegal în România, pe câmp, prinși...

Doi marocani care încercau să intre ilegal în România, pe câmp, prinși de polițiștii de frontieră. Unde vroiau să ajungă

0
DISTRIBUIȚI

50630Doi marocani care au fugit din țara lor și călătoreau în Europa fără forme legale, au depistaţi la frontiera de sud-vest.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare – I.T.P.F.


Timişoara au depistat doi cetăţeni din Maroc în timp ce intenţionau să intre ilegal în România, pe jos, pe la frontiera verde.

Oamenii legii au avut informaţii despre marocani, i-au depistat şi condus la sediul sectorului pentru cercetări. „În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoanele în cauză, cu vârste de 25 respectiv 35 de ani, sunt cetăţeni marocani şi nu aveau documente asupra lor. Aceştia au declarat că intenţionau să ajungă in Italia, pentru a-şi găsi un loc de muncă. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cei doi bărbaţi urmând să fie predaţi unei echipe operative din cadrul Serviciului Pentru Imigrări Timiş”, au transmis polițiștii de frontieră timișoreni.

Totodată, au fost contactate autorităţile de frontieră sârbe în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.