Două absențe notabile în programul de la EXIT. Vezi care a fost...

Două absențe notabile în programul de la EXIT. Vezi care a fost explicația organizatorilor

0
DISTRIBUIȚI

 

exit 2016 9

Penultima zi a festivalului EXIT, care are loc în cetatea Petrovaradin din Novi Sad, a avut parte de o serie de concerte şi DJ seturi, care au reuşit să stârnească interesul zecilor de mii de spectatori care au luat cu asalt această locaţie. Unul din punctele de atracţie ale nopţii de sâmbătă a fost show-ul realizat de formaţia Tinariwen. Muzicienii care activează din 1979 şi care au la activ şi un premiu Grammy au fost la înălţime, blues-ul lor din Turaeg fiind răsplătit cu aplauze furtunoase. Pe scena principală au mai fost prezenţi Disciplin A Kitchme şi Modestep (dj set), iar pe scena MTS Dance Arena s-a dansat până după ora opt a dimineţii alături de Sam Feldt sau Nicky Romero.

Doi dintre artiştii anunţaţi aici, Robin Schulz şi Hot Since 82 nu au mai venit la festival, absenţa lor datorându-se – conform organizatorilor – datorită îmbolnăvirii lor..


Ca de obicei, drumul care duce spre zona dance a festivalului a devenit la un moment dat mega aglomerat, iar coborârea şi urcarea scărilor care duc la această zonă este o aventură de povestit nepoţilor. Pe scena Explosive, punctual de atracţie al serii a fost recitalul Paradise Lost, care a adunat un public numeros. Membrii formaţiei au participat înainte de concert la o sesiune de meet and greet la faţa locului şi au dat autografe fanilor care au venit la faţa locului cu viniluri.

Un alt moment de vârf al serii de sâmbătă a fost recitalul celor de la Dub Pistols pe scena Fusion. Trupa formată de Barry Ashworth în 1996 a oferit câteva hituri şi a energizat atmosfera de aici cu un amalgam de ska şi reggae pe cinste. Printre cei care au fost prezenţi la scena Disko Zone s-a numărat şi Marina Perazic care a oferit un DJ set memorabil din care nu a lipsit nici celebrul şlagăr al trupei Denis I Denis (din care a făcut parte), numit Program Tvog Kompjutera.

În cea de-a treia zi a EXIT-ului Timişoara a fost reprezentată de Dara Project, care a susţinut un concert pe scena Future Shock.   Astăzi, duminică, este ultima zi a celei de-a 16 a ediţii a EXIT-ului, în care vor evolua printre alţii Stormzy, Wiz Khalifa, The Prodigy, At The Gates, Negură Bunget, Richie Hawtin, Dave Clarke,Nina Kraviz, Marco Carola sau Gramatik.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.