DRAMA unei fetițe nevăzătoare din Timișoara, care are două dorințe: să vadă...

DRAMA unei fetițe nevăzătoare din Timișoara, care are două dorințe: să vadă lumina și să meargă la grădiniță. Cum poți face o faptă bună

0
DISTRIBUIȚI

larisa

Timișoreni cu suflet mare s-au mobilizat pe Facebook, în această lună, în speranța că vor reuși să facă o minune pentru o fetiță în vârstă de 9 ani care are o dorință sfâșietoare: să vadă lumina. Larisa s-a născut cu o boală cruntă din cauza căreia nu poate să vadă. Însă, la sfârșitul lunii iulie, viața fetiței s-ar putea schimba radical. Asta pentru că are ocazia să i se facă o operație prin care vederea i-ar putea fi redată.


Din păcate, este nevoie de aproximativ 15.000 lei pentru operație, sumă pe care familia Larisei nu și-o permite.

Astfel, mai mulți oameni cu inimă mare s-au mobilizat pe rețeaua de socializare în speranța că vor strânge banii necesari realizării intervenției chirurgicale, dar și pentru tratamentul ce-l va urma după operație. „Ea este Larisa și spre deosebire de cei mai mulți nu visează multe, doar ca ochișorii ei să vadă lumina și să meargă la grădiniță. De noi depinde ca visul ei să devină realitate”, transmit inițiatorii paginii de Facebook „Larisa trebuie să vadă„.

„Numele ei este Larisa, are 9 anișori pe care din păcate i-a trăit în întuneric, neavând șansa să vadă un chip, o floare, o prăjitură și multe altele care nouă ni se par simple. Operația se va putea efectua în Baia Mare undeva la sfârșitul lunii iulie. Costurile ar fi în jur de 15.000 de lei. Orice ajutor este binevenit. Haideți să o ajutăm pe Larisa să se bucure de lumina zilei, de o carte de povești, de chipul bunicilor care o cresc!”, spune Cătălin Mihart, medicul Larisei.

Oamenii inimoși pot face donații în contul RO38RZBR0000060018760867
SWIFT RZBRROBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.