După retragerea din CJ Timiş, Ion Daviţoiu e pregătit să renunţe şi...

După retragerea din CJ Timiş, Ion Daviţoiu e pregătit să renunţe şi la preşedinţia ALDE Timiş. Ce post vizează la CJT

0
DISTRIBUIȚI

consiliul judetean timis sedinta plen

Au fost nu mai puţin de două săptămâni de discuţii intense privind constituirea unei majorităţi pentru conducerea CJ Timiş. În vreme ce partidele au purtat negocieri dure, consilierul judeţean Ion Daviţoiu, preşedinte executiv al ALDE Timiş s-a retras de pe listă, cedându-i locul lui Nistor Geană, fost consilier local. La acel moment, Daviţoiu anunţa că se retrage de pe lista cu consilieri, pentru a ocupa un post în executivul CJ Timiș.

Alianţa anunţată iniţial între PSD şi UNPR a devenit nulă, după ce la nivel naţional progresiştii au purtat negocieri cu PNL, în vederea constituirii unor majorităţi.


În Timiş, PSD a decis să formeze o alianţă cu PMP şi ALDE, partide care au dat conducerea instituţiei validată abia la al treilea plen: Sorin Grindeanu – preşedinte, Traian Stancu de la ALDE şi Roxana Iliescu de la PMP – vicepreşedinţi. Recent Daviţoiu a oferit mai multe detalii legate de decizia sa.

„Am obţinut un rezultat care nu e mulţumitor pentru noi ca organizaţie. Am obţinut un scor cam 60% din ceea ce ne-am propus noi. Îl felicit pe domnul Stancu că a prins un loc în consiliul județean. Acum pot să afirm cu tărie că liberalii au un reprezentant în conducerea CJT. Cu ajutorul domnului Stancu sper să obținem la alegerile parlamentare scorul propus și să avem reprezentanții noștri și în Consiliul Județean. Demisia sau retragerea din CJ este o propunere sau idee binevenită a mea, întrucât am vârsta pe care o am. Cred că cel mai bine acum este să las CJ și să lucrez în administrație, asta datorită faptului că am și ceva experiență în administrația publică. Nu pot să normalizez o funcție că nu mi-aş dori să merg cu pregătirea pe care o am pe o funcţie care nu are nimic în comun cu funcţiile pe care le am şi mă gândesc că după ce se aşază totul în CJ să găsesc o funcţie pe baza pregătirii pe care o am”, a spus liberalul. Din informaţiile vehiculate până acum, Daviţoiu ar urma să ocupe o funcţie de consilier al preşedintelui CJ Timiș Sorin Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.