Electric Castle, atractiv și pentru timișoreni. Cine participă la festivalul care are...

Electric Castle, atractiv și pentru timișoreni. Cine participă la festivalul care are loc în acest weekend FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1940030465">

Festivalul Electric Castle se desf[ăşoară în acest weekend la Castleul Bonţida de lângă Cluj
Festivalul Electric Castle se desf[ăşoară în acest weekend la Castleul Bonţida de lângă Cluj
O serie de timişoreni participă şi în acest an la festivalul Electric Castle, manifestare care se desfăşoară în acest weekend la Castleul Bonţida de lângă Cluj. Satul clujean Bonțida a fost invadat de zeci de mii de tineri, care au venit să petreacă patru zile la unul dintre cele mai frumoase festivaluri din România.

Electric Castle este organizat în curtea Castelului Banffy, care avea odinioară renumele de Versailles-ul Transilvaniei. Organizatorii se așteaptă ca ediția din acest an să fie una a recordurilor. Ediția din acest an a Electric Castle se va încheia duminică. Printre invitaţii care susţin recitaluri în acest an se numără Alternosfera, Argatu, Aria Urbană, Bastille, Bring me the Horizon, Camo and Crooked, Cinnamon Chasers, Coma, Congo Natty, Delicirc şi Silent Strike, Dillted Peoples, Dub Pistols, DuBase, Elliphant, Enter Shikari, Firma, General Levy, Gramophonzie, Grimus, Gui Boratto, Mihai Popoviciu, Nopame, Otherside, Paco Osuna, Paul Kalkbrenner, Rodion GA, Sigur Ros, Skrillex, The Model, Urma, Viţa De Vie şi timişoreanul K-lu.

„Anul acesta ne așteptăm la aproape 120.000 de participanți. Asta înseamnă cam 30.000 de participanți pe zi, mult mai mulți decât în anii trecuți, pentru că, până la urmă, și suprafața festivalului este mult mai mare. Electric Castle s-a întins pe o suprafață de 14 hectare anul acesta și, cumva, tot festivalul s-a schimbat și a crescut și credem noi că este cel mai mare și mai spectaculos Electric Castle de până acum“, a transmis Andi Vanca, din partea organizatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.