Electric şi acustic, Implant Pentru Refuz a făcut show de zile mari...

Electric şi acustic, Implant Pentru Refuz a făcut show de zile mari la Timişoara FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-7595701">
Implant Pentru Refuz a susţinut un concert extraordinar La Căpiţe
Implant Pentru Refuz a susţinut un concert extraordinar La Căpiţe

Implant Pentru Refuz a susţinut un concert extraordinar joi seara, La Căpiţe, evenimentul fiind unul care a iscat un interes deosebit în rândul amatorilor de rock din oraş.

Concertul a avut parte de două părţi distincte, una „electrică“ şi una „acustică“, iar una din surprize a fost apariţia solistei Monica Lupu, care dealtfel a cântat alături de băieţi şi la precedentul lor concert desfăşurat în Piaţa Libertăţii în cadrul Festivalului Artelor.

Muzicienii timişoreni au în pregătire un album acustic, care a fost înregistrat în timpul concertului pe care artiştii l-au susţinut la începutul lunii octombrie a anului trecut, în cadrul seriei de evenimente derulate în cadrul expoziţiei Atoms Vectors Pixels Ghosts, semnată The Designers Republic, care s-a desfăşurat în curtea interioară a cafenelei D’arc.

Înaintea concertului de ieri, muzicienii au lansat pe Youtube un nou clip care a fost filmat în acest concert, la piesa Sub Zero. Solistul trupei Implant Pentru Refuz, Octavian Horvath „Vita“, a apărut  în postură de „Axl Rose al Timişoarei“, porecla fiind generată datorită faptului că muzicianul a suferit o dublă factură la picior şi este imobilizat în ghips timp de cinci săptămâni. La un moment dat, Vita a cântat o frântură din Paradise City-ul celor de la Guns N Roses, iar aplauzele numeroase de la final au demonstrat că trupa alcătuită din Octavian „Vita” Horvath – voce; Valentin „Freaky” Popescu – chitară; Răzvan „Meshu” Nicov – chitară; Czifrak „Pista” Stefan – bas şi Alexandru Hera – tobe are „priză“ în rândul amatorilor de rock din Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.