Evergreen-uri de ieri şi de azi într-un concert de excepţie cu formaţia...

Evergreen-uri de ieri şi de azi într-un concert de excepţie cu formaţia sârbească New Quartet. Vezi cine este solista trupei

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia New Quartet din Serbia va susţine un concert extraordinar la Timişoara
Formaţia New Quartet din Serbia va susţine un concert extraordinar la Timişoara

Melomanii timişoreni sunt invitaţi la un eveniment interesant, care îi va aduce în oraşul nostru pe membrii trupei sârbeşti New Quartet, o formaţie care este alcătuită din trei muzicieni sârbi şi o solistă din România. Repertoriul trupei este foarte variat, fiind alcătuit îin general din cover-uri în limba engleză, pe lângă care se adaugă şi melodii celebre cântate în sârbeşte sau româneşte.


Alături de solista Andrada Creţu, din trupă mai fac parte Predrag Tasic (vocal-keyboards), Dejan Kotarcic (bass) şi Ranko Varga (drums).

Solista formaţiei, care nu a împlinit încă 17 ani, a avut parte de o serie de premii şi recunoaşteri în ţara noastră. Chiar de la prima participare la Ursuleţul de Aur, festivalul de muzică uşoară pentru copii de la Baia Mare, Andrada Creţu a ocupat locul doi interpretând melodia lui Dumitru Lupu, „Samba florilor“. Au urmat apoi şi alte concursuri şi festivaluri naţionale, la care s-a clasat întotdeauna pe primele trei locuri. În primăvara anului 2009,a ocupat un loc fruntaş la un prestigios festival internaţional, Ti Amo, la care au participat copii din 14 state ale Europei. La sfârşitul aceluiaşi an, solista născută în Turnu Severin a reuşit să treacă de preselecţia de la Timişoara a concursului „Fii o vedetă Disney Channel“, care s-a bucurat de un mare succes în rândul copiilor, organizat de cunoscutul canal de desene animate. Concertul trupei New Quartet va avea loc la Vineri 15, în data de 22 iulie de la ora 21.00, iar biletele de intrare costă 10 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.