Exiled Band şi Melting Dice au cântat la cea de-a treia ediţie...

Exiled Band şi Melting Dice au cântat la cea de-a treia ediţie a evenimentului Banat IT Summer Barbeque FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2012020697">
Formaţia Melting Dice a susţinut un concert în cadrul evenimentului Banat IT Summer Barbeque
Formaţia Melting Dice a susţinut un concert în cadrul evenimentului Banat IT Summer Barbeque

Asociaţia Banat IT a organizat marţi seara, cea de-a treia ediţie a  Banat IT Summer Barbeque. Evenimentul anual de networking al celor activi in îndustria IT locală și in domenii conexe a reunit şi în acest an, tot La Căpiţe, peste 350 de participanți.

Evenimentul este conceput ca o reuniune informală la care participanții sunt oameni de afaceri, programatori şi universitari din comunitatea locală IT. Au fost abordate, bineînţeles, subiecte de natură profesională, au fost împărtăşite noutăţi legate de proiectele dezvoltate de freelanceri şi firme timişorene, despre tehnologii şi platforme folosite dar şi despre activităţile de interes personal şi comunitar în care IT-iştii sunt implicaţi. Cadrul amical al serii a fost marcat de acordurile muzicale create de Exiled Band și Melting Dice, două trupe locale care includ, bineînţeles, printre membrii lor, câţiva foarte buni programatori, dar şi de spectaculoasele numere de jonglerie cu lumini ale celor de la Amani Agnis.

Concertul celor de la Melting Dice a inclus şi o piesă nouă „Pavlov“, care începând de astăzi se poate asculta pe canalul lor oficial de Youtube. Nici în acest an nu a lipsit tradiționala tombolă Banat IT, în cadrul căreia organizatorii și sponsorii au oferit celor mai norocoşi dintre participanți gadget-uri ca premii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.