Femeie-procuror, atacată chiar în sala de judecată de o suspectă cu antecedente...

Femeie-procuror, atacată chiar în sala de judecată de o suspectă cu antecedente violente. De câte zile de îngrijiri medicale are nevoie

0
DISTRIBUIȚI

curtea de apel timisoara

Împotriva unei femei de 26 de ani a fost pusă în mișcarea acțiunea penală, pentru săvârşirea infracțiunii de ultraj judiciar.

Maria Mirabela Nuțu va fi prezentată azi cu propunere de arestare preventivă, după ce i-a spart fața procurorului care o prezenta de asemenea instanței, tot cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, ca urmarea unei tâlhării comise cu o rară violență, în luna mai.

„Duminică, la ora 12.00, persoana vătămată M.L., având calitatea de procuror și aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, la sediul Judecătoriei Timişoara, la camera 278, unde se afla pentru a susţine în faţa instanţei propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, în dosarul penal nr.


5897/P/2016, ar fi fost lovită cu ambele mâini, ce erau încătușate, în zona feței de către inculpata Nuţu Maria Mirabela, cercetată în stare de reţinere, în dosarul penal menţionat, după dispunerea arestării preventive față de aceasta pentru o perioadă de 30 de zile şi după înmânarea unui exemplar al mandatului de arestare preventivă. În aceleași împrejurări, inculpata i-ar fi adresat persoanei vătămate amenințări cu privire la exercitarea unor acte de violență după ce va fi eliberată. Urmare a agresiunii, persoana vătămată a suferit leziuni corporale ce au necesitat pentru vindecare un număr de 3 zile de îngrijiri medicale”, a informat procurorul Raluca Nor Bosnea, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.