Fetiță abuzată sexual de unchi timp de patru ani. Ce pedeapsă riscă...

Fetiță abuzată sexual de unchi timp de patru ani. Ce pedeapsă riscă bărbatul

0
DISTRIBUIȚI

viol

Un bărbat din Timiș a fost trimis în judecată pentru corupere sexuală, după ce s-a dovedit că, ani la rând, și-a abuzat nepoata. Dezideriu Todori a venit în 2009 în casa surorii sale, la Darova, iar în scurt timp a început să o abuzeze pe nepoata sa. Fetița avea atunci numai 9 ani.

„În perioada 2009-2013, cât a locuit în casa familiei sale din Darova, bărbatul, în mod repetat, o ademenea noaptea pe minora F.A.E. să vină în patul lui.


Cu această ocazie acesta o săruta peste tot corpul, punând-o să-l mângâie pe organele genitale după care se masturba în faţa copilei”, arată procurorii lugojeni.

Când fata a împlinit 13 ani, mama ei a avut suspiciuni legate de comportamentul fratelui său. Și-a dus fiica la IML pentru a constata un eventual viol, dar cum fata era virgină, s-a mulțumit să-și alunge fratele din casă, fără să depună plângere la poliție deși I se părea suspect faptul că bărbatul îi căuta mereu compania fetei. A fost nevoie de încă trei ani până să afle concret de la fiica sa de perversiunile la care a fost supusă, astfel că anul acesta a depus plângere la Poliție.

Dezideriu Todori a fost trimis în judecată, prin rechizitoriu întocmit de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, la data de 24 iunie, pentru săvârşirea infracţiunii de corupere sexuală a minorilor. Conform Codului Penal, bărbatul riscă până la 7 ani de închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.