Fiul unui primar din Timiș, eliminat din examenul de Bacalaurat. Cum ar...

Fiul unui primar din Timiș, eliminat din examenul de Bacalaurat. Cum ar fi încercat să trișeze

0
DISTRIBUIȚI

bogdan-medelean

Un singur elev a fost eliminat din examen, în județul Timiș, la proba obligatorie de profil din cadrul Bacalaureatului. Conform cetateanul.ro, ar fi vorba despre Bogdan Medelean, fiul primarului din Tomești, Costel Medelean.

Tânărul a fost eliminat din cadrul examenului de Bacalaureat pe care îl susținea la Colegiul „Iulia Hașdeu” din Lugoj, după ce ar fi fost prins că a încercat să copieze folosind un pix „spion”, cu capacități de înregistrare și transmitere audio-video.


Contactat de publicația lugojeană, primarul din Tomești a declarat că nu știe ca fiul său să fi fost dat afară din examen. Edilul s-a declarat surprins de faptul că fiul său a încercat să copieze, în condițiile în care a luat ore la Matematică, atât la Lugoj, cât și la Timișoara.

Ulterior, primarul, aflat în drum spre Lugoj, unde a plecat pentru a vedea care este situația, a revenit și a spus că nu reușește să afle detalii despre fiul său, elev la Liceul „Traian Vuia” din Făget. „Nimeni nu vrea să îmi spună nimic. Nimeni nu știe de el unde l-au dus, cum l-au dus, cei îi fac”, a spus Costel Medelean.

Primarul a mai spus că a reușit să ia legătura cu o nepoată care era cu fiul său în sală, iar fata i-a povestit că supraveghetorul s-a ridicat brusc de la catedră, l-a chemat pe șeful comisiei și l-au luat cu ei. „Nu cred că trebuia să îl ia așa, fără să știm nimic de el, pentru că nu o omorât pe nimeni. Nu știu ce s-a întâmplat până nu vorbesc cu el”, a spus primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.